Heyecandan uyuyamıyorum 😍uykucu şirin olmuştum bi kaç hafta öncesine kadar,şimdi uyuyamıyorum,heyecan korku merak herseyden biraz var😅13 Haziran denilmişti son 3 günümüz kaldı ama paşamızda şuan ses yok,yeri cok rahat galiba🥰sizde durumlar nasıl ???Şafak kaç hamişler😍
Şafak 3💙
- Düzenlendi
Gamze88 ayniyiz 🤚 ve saat itibariyle esimin dogum gunu ahh 10 haziranda gelse diye cok dua ettim ama tık yok derken su gibi akıntı gelmeye baslasi sabah ve aksam olmustu az once yine geldi ve hafif karnimin altinda agri var napcagimi sasirdim gitmelimiyim normalmi nedir cozemiyorum dayanilmicak bi agrida dgil postlardan benzerlikler blup ayni zamandada takip etmeye calisiyorum hic olmadi bikac saate hastaneye gidicem varmi oyle belirtiler sendede
Gamze88 son 1 🥰
Yusufburcu61 bende son 3 yazdım ama rüyamda Doğuma gidiyordum ,doğurdum hatta sütüm bile gelmişti 😍🙈hayırlara çıkarsın rabbim🥰senin benden de azmış 😅inşh bi avazda çıkarız doğumhaneden cnm💙💐💐
Gamze88 biz ayniyiz canım bakal ne zaman gelcek bebisler
Gamze88 amin canım inşallah rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsın 🥰
Gamze88 son 5 bizim de inşallah ama herhangi bir belirti yok daha doğum kanalına inmemiş dedi doktorum. İnşallah çok bekletmeden kavuşuruz yavrularımıza💓
Gamze88 ben de geceleri her hareketine ay acaba sancı mı, doğuyo mu geliyo mu diye düşünmekten uyuyamıyorum geceleri🤭
Son 9 :)
Portakal01 bende de ayni duygu var cnm😊ha geldi gelecek mi diye uyumuyorum
Portakal01 aminnn cnmm inşh 💙💙💐
Benim de 13 haziran gorunuyor ama hic bir belirti yok kendi sancilariyla saglikla gelsinler insallah cok beklettiler😄 birbirimize dua edelim hamile duasi kabul olurmus🙏🏻