Heyecandan uyuyamıyorum 😍uykucu şirin olmuştum bi kaç hafta öncesine kadar,şimdi uyuyamıyorum,heyecan korku merak herseyden biraz var😅13 Haziran denilmişti son 3 günümüz kaldı ama paşamızda şuan ses yok,yeri cok rahat galiba🥰sizde durumlar nasıl ???Şafak kaç hamişler😍

Gamze88 ayniyiz 🤚 ve saat itibariyle esimin dogum gunu ahh 10 haziranda gelse diye cok dua ettim ama tık yok derken su gibi akıntı gelmeye baslasi sabah ve aksam olmustu az once yine geldi ve hafif karnimin altinda agri var napcagimi sasirdim gitmelimiyim normalmi nedir cozemiyorum dayanilmicak bi agrida dgil postlardan benzerlikler blup ayni zamandada takip etmeye calisiyorum hic olmadi bikac saate hastaneye gidicem varmi oyle belirtiler sendede

Yusufburcu61 bende son 3 yazdım ama rüyamda Doğuma gidiyordum ,doğurdum hatta sütüm bile gelmişti 😍🙈hayırlara çıkarsın rabbim🥰senin benden de azmış 😅inşh bi avazda çıkarız doğumhaneden cnm💙💐💐

ceco ben arttık rüyamda Doğum yapmaya başladım 🙈🙈😅hayırlara çıksın inşh 😂💙

• ceco bunu yanıtladı.
      • ceco bunu beğendi.

Gamze88 son 5 bizim de inşallah ama herhangi bir belirti yok daha doğum kanalına inmemiş dedi doktorum. İnşallah çok bekletmeden kavuşuruz yavrularımıza💓

Gamze88 ben de geceleri her hareketine ay acaba sancı mı, doğuyo mu geliyo mu diye düşünmekten uyuyamıyorum geceleri🤭

ceco hadi yaa😂😅Benim normal di😍çokta rahat geçiyordu😁😁

Gamze88 ay ne güzel yaaa benimde o zamanlarım çabuk gelse keşke ama yok zaman geçmek bilmiyor

Bahara evet zaman son zamanlarda duruyormuş gerçekten ilerlemiyor hiç ,😉☺️🥴

Gamze88 son 4 benim de kısmetse insallah ama sezaryen doğum☺️

Benim de 13 haziran gorunuyor ama hic bir belirti yok kendi sancilariyla saglikla gelsinler insallah cok beklettiler😄 birbirimize dua edelim hamile duasi kabul olurmus🙏🏻