Yusufburcu61 bende son 3 yazdım ama rüyamda Doğuma gidiyordum ,doğurdum hatta sütüm bile gelmişti 😍🙈hayırlara çıkarsın rabbim🥰senin benden de azmış 😅inşh bi avazda çıkarız doğumhaneden cnm💙💐💐

ceco ben arttık rüyamda Doğum yapmaya başladım 🙈🙈😅hayırlara çıksın inşh 😂💙

• ceco bunu yanıtladı.
    • ceco bunu beğendi.

Gamze88 son 5 bizim de inşallah ama herhangi bir belirti yok daha doğum kanalına inmemiş dedi doktorum. İnşallah çok bekletmeden kavuşuruz yavrularımıza💓

Gamze88 ben de geceleri her hareketine ay acaba sancı mı, doğuyo mu geliyo mu diye düşünmekten uyuyamıyorum geceleri🤭

ceco hadi yaa😂😅Benim normal di😍çokta rahat geçiyordu😁😁

Gamze88 ay ne güzel yaaa benimde o zamanlarım çabuk gelse keşke ama yok zaman geçmek bilmiyor

Bahara evet zaman son zamanlarda duruyormuş gerçekten ilerlemiyor hiç ,😉☺️🥴

Gamze88 son 4 benim de kısmetse insallah ama sezaryen doğum☺️

Benim de 13 haziran gorunuyor ama hic bir belirti yok kendi sancilariyla saglikla gelsinler insallah cok beklettiler😄 birbirimize dua edelim hamile duasi kabul olurmus🙏🏻

Nk1984 kendi isteğinizle mi sezaryen mecburi mi acaba?benim şuan normal görünüyor son dk bişiler olmazsa inşh 🥰🧿😅

Gamze88 benim ikinci doğumum olcak kısmetse insallah,ilki de sezaryendi.Plesantam aşağıda olduğu için sezaryen daha sağlıklı olur dedi doktorum☺️