• Gebelik
  • hamişler kaç yaşında hamike kaldık ve kaçıncı bebisiniz?

20 yasinda 1. 22 de 2. 24 de 3.oglumu kucagima aldim.33 yasindayim kiz diye yanip tutusurken 4.ogluma 20 haftalik hamileyim.

tubizm niye hamiş diyor herkes. Vala merakımdan soruyorum. Gebe yada hamile demek varken niye yani🥴🥴🥴

22 yasımda evlendim. 25 yasimda hamile kaldim. Su an 26yım doguma son 12 gun 😊

28 yaş 34. Hafta ilk bebeğim 🙋🏼‍♀️🙏🏻

• [silindi]

MBAnne kızıma daha iyi annelik yapabilmek için canım 2' cocugu da kızım kardeş istiyor diye yaptım

tubizm Ben 26 yaşında kaldım 10+5 haftalık ve ilk bebeğim 😊

• [silindi]

Ozlemsvr önemli olan çocuğuma iyi annelik yapmaktı annemin yaptığı hatayı yapmak istemedim 6 kardesiz okumadı ailem ver erkenden istegim dışı evlendirildim ama anne olunca anladimki kendin anneni seçemiyorsun ama nasıl anne olacağını seçebiliyorsun ben hayatımı kızımın altına halı ettim eğer o kardes cok istemeseydi belki yeniden anne olmayı istemeyecektim 😊

23 yaşındayım 16 haftalık hamileyim ilk bebeğim

tubizm ben 30 yasinda hamile kaldim ilk bebegim ☺️ herkes icin degisir bunun dogruluk kavrami bence hazir olmak ve hazir hissetmekle ilgili.

tubizm 19 yaşındayım ekimde kızım doğacak 🙏🏻 keşke diyeceğim hiç bir şey kalmadı herşeyi yaşadık gezdk gördük eşimle. 22 haftalığız. Bebek evin neşesi bereketidir 🌸 Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah..Anne olmak yaş değil, yaşantıdır. Herkes kendini bilir sorumluluğu alabilecek olan anne olmalı bence ☺️

[silindi] anlıyorum annemde beni 17 yaşında doğurmuş. Anne olunca her şey değişiyor.. Umarım evladıniz da bu yaptıklarınıza karşı hayırlı bir evlat olur 😊

tubizm erken yaşta anne olmak kadar güzel birşey yok . Tabi mümkünse okuyup meslek sahibi olmak daha makbul😍 24 yaşındayım 16. Haftadayım kızımla 🥰