• Gebelik
  • hamişler kaç yaşında hamike kaldık ve kaçıncı bebisiniz?

25 yaşındayım ilk hamileliğim hayırlısıyla 38 haftalık olduk...😊

tubizm
27 yaşındayım ilk gebeliğim düşük oldu bu ikinci eylülde doğumum var bence kişiye göre değişir ağır bi sorumluluk çocuk çünkü,yaş oturması gerekiyo

28 yaşında anne oluyorum doğuma 90 gun.. ideal yaslarinda 28 29 civari old. Düşünüyorum tabi kişiye tercihlere göre değişen göreceli bisey bu.

Demirleblebi 👏🏻👏🏻 çok haklısınız hikayrlerimiz birebir aynı bende çocuk gelinlere anneler karşıyım ki benim gözümde 22-23ün öncesi çocuk daha. İki gün sonra kızım tam altı ayşıkken doktpra savunmam var ikisi çok zor zamanında güzel herşey

tubizm 27 yaşındayım ilk bebeğim daha beklemiyorduk 30 yaşında anne olmak istiyordum ama bebeğin olmaz derken hamile kaldım 🤦😂😂😂 ama iyi ki olmuş 🙏🐣

Esragurbuz 😊😊 ALLAH hepimize kolaylık versin inşallah sağ salim kucaklarımıza almak da nasip olur teşekkür ederim seninde hayırlı doğumların olsun ALLAH ın izniyle 😊

tubizm 22 yaşında 35 haftalık hamileyim 1 sene nişanlı kaldım gezdik tozduk evlendikten 1 bbucuk sene sonra hamile kaldım 2 bucuk sene gezdim tozdum doyduk gezmelere şükürr Genç anne olmakk güzell 🤗👨‍👩‍👧

Mnkanne yok daha küçüksün bilmem ne diyenim olmadı akıl yaşta değil baştadır çok çalıştık cabaladık eşimle 3 dairemiz var birindr biz oturuyoruz 2 si kirada demem okii herşey yaşş değill Akılllll Allahım herkese rahatt ferahh hayatt sürmek nasip etsinn 🙏🙏🙏

tubizm 23 yaşındayım 6 aylık hamileyim ilk bebeğimiz çok heyecanlıyız 🤰🤗

[silindi] değişik bi düşünce ama anladım hayırlı olsun 😊

21 yaş 12 haftalığız bence erken değil 🥰

MBAnne sanmıyorum tabi insan bebeği için pişmanım demez ama doğru bulmuyorum 16 da hamile kaldı belkide ben o yaşlarımda değil evlenmek erkeklere kardeşimiz gibi bakıyorduk😊 pişman olan buraya yazmazdı zaten😉