Nk1984
benim doktorumda yürüyüş önerdi ama ayakta duramicak kadar şiştim yani kendimi çok şiş hissediyorum balon gibi :(

Benim 35.haftaya girdiğimden beri öyle ya. Özellikle sabah uyanınca ellerim ve ayaklarım şiş uyanıyorum akşama kadar tam toparladım derken hoop yine ertesi sabah aynı 😞

Mnreyaren
      ayy ne güzel bişey kalmamış canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin🙏💙 darısı bizim başımıza🙏 Bende 36.haftamdayım 37de doğursam diyorum keşke normal doğum istiyorum ne zaman gelir bebiş belli olmaz

Ozkrs
      Bende hep şiş hiç eskisi gibi olmicak sanki :(

Sabina03 benim 32 den beridir cok siskin. Bende 36 dayim ve hala dolmalik biber gibi. Cok ayakta durunca daha da beter oluyor

Cisel
          ahahaja aynen benimkide dolmalık biber gibi😂😂👍

Uurbsra
          valla ayakkabılarım olmuyo artık yenisini aldım bitane büyük numara onunlada komik duruyo ayağım😂 peki yürüyüş fln yapabiliyomusun cnm?

Sabina03 canım ben 37 haftalık hamileyim ayaklarım fena şekilde şişti. Idrar verdim ve idrarda protein çıktı. Allah korusun tansiyon 14/9 geçerse gebelik zehirlenmesi oluyor. Tansiyonunu düzenli ölçtür ve idrar ver.

Ayağım hiç böyle değildi eskidenn😩 eşim gülüyodu bana bugün baktı daha fazla şişti tabi acıdı resmen dokundu ayağıma gidelim istersen dedi doktora

Sabina03 ya ben hiç kabızlık yaşamamıştım bi kaç gündür onu da çekmeye başladım 😔 bir gecede tartıda iki kilo arttım öylede kaldı kaç gündür

Ezocelik
                idrar tahlili yaptırmadım cnm ama her doktora gittiğimde tansiyonumu ölçüyolar gayet iyi diyolar tansiyonum için

Ozkrs
                  demir ilacı alıyomusun cnm? Belki o yapmıştır kabızlık.. kaçıncı haftadasın peki?

Sabina03 demiri 12.haftadan beri kullanıyorum ki. 35+5 olduk işte. 35den sonrası bana yaramadı

Ozkrs
                      bende 35 haftaya kadar gayet iyi ilerliyodum 35.haftadan sonra çok değişti çatlak oluştu, yorgunluk, ayak şişmesi, horlama herşey var :(

Sabina03 aslında cokta kilo almamıssın ama zaten kiloyla alakalı değil ödem 😣 doktoruna sordun mu ne dedi? Yürüyemiyor olmak kötü ya 😔