• 35+3de Çatı muayenesi

Zeynepemre canım sezeryan istiyorsun zaten net olarak yapmak isterse öyle der sorarsın

Mine aynen dicem zaten sezaryen istiyorum zorunlu değilse yapmayın dicem😂

HlyaGrbz çatı muayenesi doğumu tetikliyor diyorlar doğru mu sizce? Ben 37+3 üm ve dün çatı muayenesi yaptı doktorum doğumun da her an olabilir artık bebek hazır dedi

HlyaGrbz bende çatı muanesi oldum bugün 1 parmak açılmam var dedi banada hazr ol dedi sana kaç cm olduğunu söledimi veya bi şekelenme oldumu

Benim ilk hamileliğimde yapmıştı. Sonra sezaryen oldum. Mecbur ikinciside sezaryen olcak bu durumda çatı muaynesi yapılmaz heralde di mi?

HlyaGrbz he anladım canm tama soğol bana baktı 1 parmak açılmam var çocuk yola grmiş dedi eve geldiğimden beri karnım belim ağrıyo çok sanada oldumu öyle

Yok ağrımıyor ama geceleri sol kaşığımın ağrısına uyanıyorum uyuyamıyorum daha sende dikkat et canım dinlen bol bol ben dünden beri artık kendimi dinlenmeye aldım nolcağımız hiç belli olmaz valla

HlyaGrbz ne bilim bazı kadınlar çatı muanesinden sonra doğurabiliyomuş ya böle belimi kırıyolar sanki ikiye karnım da bi yerde top gbi toplandı serrt oldu çok