Zeynepemre ben doktoruma söyledim suyum yada sancım geldiğinde olcak dedi çatı muanesini her doktor yapmıyor önceden
35+3de Çatı muayenesi
TubaKorkmaz ohh iyi bari canım. Çok rahatladım. Umarım bizim doktor da yapmaz da
Banada doktorum heran doğurabilirsin dedi belim ağrıyor sürekli bebeğinizin kilosu kaç kızlar ben 37+4 hamileyim 3.50, 3.100 gr dedi
HlyaGrbz ne bilim bazı kadınlar çatı muanesinden sonra doğurabiliyomuş ya böle belimi kırıyolar sanki ikiye karnım da bi yerde top gbi toplandı serrt oldu çok
TubaKorkmaz canım benim 13 gün önce falan baktı 2800 dü şu an d emedi bişe
YkselCansuFidan kişiden kişiye değişebiliyor herhalde canım kız mı olucak erkek mi olucak bebişin
TubaKorkmaz bende dün gittim 3200 kilosu dedi 53 cm de boyu dedi
HlyaGrbz sizede doktor günde 10 kez hareketini say dedimi acaba ? Her gittiğimde soruyor ben kasılmayla hareketini ayırt edemiyorum ya
Bana en az 7 kere hareket etsin say dedi ama benim bebeğim hiç çok hareketli bi bebek olmadı bana hareket etse yeter gibi gelio bazen hareket ediyor ama ben hissetmiyorum karnımın oynamasını görüyorum sadece
HlyaGrbz erkek canım
HlyaGrbz bende hssetmiyom bazen karnımdaki hareketini görüyom
Zeynepemre korkma canm nstde sanci feln cikmassa bakmz zaten anca doguma yakin bakr ben 35+6 iken baklmstm ama sancm var demstm o yuzden veee en korktgmda kendini kasmassan acimiyor siknca kendini az avi veriyir ama inanki saniyelk benm cnm tatli ya odelgmde bide bana bise olmadysa bole konusuyosm inan canm 😊
YkselCansuFidan neyse yanlız değilmişim bu konuda tedirgin oluyordum
HlyaGrbz benim nys de sancım çıkmadı ama baktı doktorum
HlyaGrbz öle abartılan gbi değil sadece azcık bastryo o az yakıyontamam. Bakcağı zamn sölüyo
YkselCansuFidan benim nst de sancı çıkmadı çatı muayenesindede bişey çıkmadı cnm
HlyaGrbz bakalım nasip dyorum artık ya zamanıysa 🤗🤗
SedaKANCAR 39+3 deyim canım 37 de başladı çatı muaynem sancım var açılmam Yok her gittiğimde bakıyorlar şimdiye kadar benim Doğum olması gerekirdi öyle olsa 😉