SedaKANCAR HlyaGrbz çatı muayenesi doğumu tetikliyor diyorlar doğru mu sizce? Ben 37+3 üm ve dün çatı muayenesi yaptı doktorum doğumun da her an olabilir artık bebek hazır dedi
HlyaGrbz Zeynepemre tedirgin olmayın yaparsada kasmayın kendinizi acımasın bide doktordan doktora değişiyor bazısı hiç yapmıyor Doğum başlayana kadar bazısıda erkenden bakıyor normal yapabilir mi diye
TubaKorkmaz Zeynepemre ben doktoruma söyledim suyum yada sancım geldiğinde olcak dedi çatı muanesini her doktor yapmıyor önceden
HlyaGrbz SedaKANCAR bende 37+2yim 35+4 de Çatu muayenemi yaptı ama bişey olmadı artık Doğum zamanımız geldi her an gelebilir
TubaAydin SedaKANCAR 39+3 deyim canım 37 de başladı çatı muaynem sancım var açılmam Yok her gittiğimde bakıyorlar şimdiye kadar benim Doğum olması gerekirdi öyle olsa 😉
YkselCansuFidan HlyaGrbz bende çatı muanesi oldum bugün 1 parmak açılmam var dedi banada hazr ol dedi sana kaç cm olduğunu söledimi veya bi şekelenme oldumu
HlyaGrbz YkselCansuFidan açılmam yok herhalde onunla ilgili bişey demedi ama suyum azalmaya başlamış ondan 3 gün sonra çağırdı bakalım gidince ne dicek
SeNeM Benim ilk hamileliğimde yapmıştı. Sonra sezaryen oldum. Mecbur ikinciside sezaryen olcak bu durumda çatı muaynesi yapılmaz heralde di mi?
YkselCansuFidan HlyaGrbz he anladım canm tama soğol bana baktı 1 parmak açılmam var çocuk yola grmiş dedi eve geldiğimden beri karnım belim ağrıyo çok sanada oldumu öyle
HlyaGrbz Yok ağrımıyor ama geceleri sol kaşığımın ağrısına uyanıyorum uyuyamıyorum daha sende dikkat et canım dinlen bol bol ben dünden beri artık kendimi dinlenmeye aldım nolcağımız hiç belli olmaz valla
YkselCansuFidan HlyaGrbz ne bilim bazı kadınlar çatı muanesinden sonra doğurabiliyomuş ya böle belimi kırıyolar sanki ikiye karnım da bi yerde top gbi toplandı serrt oldu çok