ÖZEL HASTANE CİNSİYET YANILMASI
Edapkdmr bize de özelde 11+3.
Te erkek pipisini gördüm dedi emindi 15 16 da gittim kız dedi ve kız su anda erken daha umutlanmayin sonra değişirse
Edapkdmr canım değişmeyebilir de ama sen hemen benimseme benim de özel hastane 12de kız dediler 15te meğer erkekmiş. O haftalarda çok karışabiliyor. Şöyle bir 15 16 olsun kesinleşsin öyle alışverişini yaparsın :)
Edapkdmr 8 ay Erkek sanıp kız dogugranları bile okudum , hatta happyMomin instagram sayfasında. Bize de doktorum erkek dedi. Özel hastaneye gidiyorum , 12 haftalıktım gittiiğimde. Yanılma payı çok oluyor bu haftalarda ama erkeğe benziyor dedi. Umarım yanılır. 😂
Edapkdmr degistimi peki cnm?
Edapkdmr amaan ne önemsediniz şimdi doktor sana % pay verdı ya kafanı erkege takarsın takma canım benım boşver elbet belli olucak saglıklı olsun 12 haftalık cocugun ne cinsiyeti ya cocuk yenı yeni topluyo kendını zaten 😘😘
Edapkdmr ben bunu tam tersi biliyorum canım kızda yanılma payo olmuyor ama erkekten kıza dönen daha çok çünkü kordonu pipiyle karıştıran çok doktor var
Edapkdmr 12. Haftada genelde kız ve erkek cinsel organı aynı boyutta olduğu için yanılmalar çok fazla oluyor. Benim doktorum 12. Haftada kemik yapısı ve genetiğine göre erkek %90 demişti. 16. Haftada netleşti 27. Haftadayız hala değişmedi. Bide çocuklarda ödem olduğu için cinsel organ aynı boyutta oluyormuş o yüzden tam gözükmeyebiliyor
Edapkdmr 'ya abartmasanız böyle şeyleri 3 5 hafta daha sabredin zaten öğreneceksiniz yani
Edapkdmr 12.hafta erken bir hafta olduğu için doktorlar kesin bişey demez. Bunun özeli devleti yada alttanı üstteni yok malesef yanılma payı bu kadar eken haftalarda illaki var doktprun bişe kesin dememiş. Azıcık sabret bir sonraki kontrolünde netleşir. Zaten netleşse doktorun kesin erkek ya da kesin kız der sana 😊💕
12+0 da kesin kiz dedi doktorum ilk cocugumda o haftada kesin demisti ve dogru cikti bakan doktor eger kesin demeyip acik kapi birakiyorsa bzen degisebiliyor maalesef