Edapkdmr bazen kızlarin organi da şişkin oluyormuş doktor bana ayrintili ultrason dışında hepsi tahmindir dedi.

Edapkdmr bana özel de 12. Haftada yüzden seksen kız dedi 18 de net yüzde yüz kız dedi şuan 21. Haftaligiz hala kız yani değişmedi canım :)

Ahmer0412 hay ağzını öpeyim ilk defa güzel yorum yapan oldu ya 😂😂😂😂😂 beni bide alttan muayene etti o beni çok umutlandıran bi durum oldu

13 haftada kıza benzettim dediii hala oyle degısmedi yani :) doktorun tecrübesine baglı bişe bencee :)

Edapkdmr bize de özelde 11+3.
    Te erkek pipisini gördüm dedi emindi 15 16 da gittim kız dedi ve kız su anda erken daha umutlanmayin sonra değişirse

bir ay sonra

Edapkdmr canım değişmeyebilir de ama sen hemen benimseme benim de özel hastane 12de kız dediler 15te meğer erkekmiş. O haftalarda çok karışabiliyor. Şöyle bir 15 16 olsun kesinleşsin öyle alışverişini yaparsın :)

Edapkdmr 8 ay Erkek sanıp kız dogugranları bile okudum , hatta happyMomin instagram sayfasında. Bize de doktorum erkek dedi. Özel hastaneye gidiyorum , 12 haftalıktım gittiiğimde. Yanılma payı çok oluyor bu haftalarda ama erkeğe benziyor dedi. Umarım yanılır. 😂

emel16 yaaa bana da dün %80 erkek dedi ama kesin değil erkeğe benziyor dedi pipi fotoğrafı da verdi adetime göre 11/5 tim ultrasonda 12 haftalık çıktım gerçi ikisine de seviniriz sağlıklı olsun yeter ki ama insan merak ediyor oğluşum diye sevmeyeyim o zaman alınır belki minik kuşum 🤭🐣

Edapkdmr amaan ne önemsediniz şimdi doktor sana % pay verdı ya kafanı erkege takarsın takma canım benım boşver elbet belli olucak saglıklı olsun 12 haftalık cocugun ne cinsiyeti ya cocuk yenı yeni topluyo kendını zaten 😘😘

Edapkdmr bizimki bacaklari cihaza hic utanmadn acmisti yigidin malı meydanda gibi o yuzden ben doktr soyleden onceki haftadan gormustm zaten hepte erkek

Edapkdmr ben bunu tam tersi biliyorum canım kızda yanılma payo olmuyor ama erkekten kıza dönen daha çok çünkü kordonu pipiyle karıştıran çok doktor var