ÖZEL HASTANE CİNSİYET YANILMASI
Edapkdmr bana özel de 12. Haftada yüzden seksen kız dedi 18 de net yüzde yüz kız dedi şuan 21. Haftaligiz hala kız yani değişmedi canım :)
13 haftada kıza benzettim dediii hala oyle degısmedi yani :) doktorun tecrübesine baglı bişe bencee :)
emel16 ben de aynısını yaşadım
Edapkdmr canım 60 70 yüksek bir oran değil ama. Zaten %50 ihtimal var. Sen nötr düşün derim
Edapkdmr bize de özelde 11+3.
Te erkek pipisini gördüm dedi emindi 15 16 da gittim kız dedi ve kız su anda erken daha umutlanmayin sonra değişirse
Edapkdmr canım değişmeyebilir de ama sen hemen benimseme benim de özel hastane 12de kız dediler 15te meğer erkekmiş. O haftalarda çok karışabiliyor. Şöyle bir 15 16 olsun kesinleşsin öyle alışverişini yaparsın :)
Edapkdmr 8 ay Erkek sanıp kız dogugranları bile okudum , hatta happyMomin instagram sayfasında. Bize de doktorum erkek dedi. Özel hastaneye gidiyorum , 12 haftalıktım gittiiğimde. Yanılma payı çok oluyor bu haftalarda ama erkeğe benziyor dedi. Umarım yanılır. 😂
Edapkdmr degistimi peki cnm?
Edapkdmr amaan ne önemsediniz şimdi doktor sana % pay verdı ya kafanı erkege takarsın takma canım benım boşver elbet belli olucak saglıklı olsun 12 haftalık cocugun ne cinsiyeti ya cocuk yenı yeni topluyo kendını zaten 😘😘
Edapkdmr ben bunu tam tersi biliyorum canım kızda yanılma payo olmuyor ama erkekten kıza dönen daha çok çünkü kordonu pipiyle karıştıran çok doktor var