Sehle benim de 27 mayıs görünüyor artık olsa iyi olur ama yine de🙈 hic bi belirti yok belimin ağrısından merdiven falan da inip çıkamıyorum ayaklarım şişmeye başladı artık 😭

Sehle 27 mayıs benimde.. açılma sancı hiç bişi yok ama suyum azalmış biraz cuma tekrar bakıp karar vericez..

Melikecoban Allah yardımcınız olsun benim bi sıkıntım yok çok şükür ama yinede merak oluyor tabi

Sehle ben doktorumla.bugub konustum daha fazla bekleyemecegimi ve sezaryan olmak istedigimi oda yarina dogurtacak inslh bebegimi yiksa gelecegi yok inatci kizimin

Bende İngiltere de yaşıyorum yarın günüm doluyor Cumartesi’ye kadar doğmazsa stretch and sweep diye bişi yapıyorlarmış rahim ağzına parmakla masaj gibi bişi acıyormuş bide galiba 😰 Türkiye de yapılmadığı için araştıramadım da fazla 😰 o zaman a kadar kendi doğar inşallah

Sehle 22 mayıs benim de günüm. Hiç bir belirti yok🙄 yarın kontrol var bakalım. Size ne diyor doktor ? Sancı olmazsa suni mi verecek sezaryene mi alacak ?

Sehle benimde 25 mayıs görünüyo ama hiç bi sancı yok suni sancı almaktan korkuyorummm 🙈 yarın gitçem bakalım

Btl42 ben bugun gittim sancı filan yok bebiş yukarıda hala kanala da inmemiş kendi isteğimle cumaya gün aldım sezeryan İcin, hayırlısı artık o zamana doğarsa kısmet, doğmazsa zorla kavuşucaz Allah izin verirse ❤️🙏

Ozge-34 iki hafta bekleyip doğmazsa suni sancı verecekler galiba zaten doktorlar kontrol etmiyor ebeler sadece el ile kontrol ediyorlar doğru düzgün ultrasona bile girmedim ayrıntılı ultrason dan sonra sadece dün girdim bi sıkıntı yok dediler

Sehle

yagmurtpl benim doktorum hep alttan muayane ediyo her gittiğimde ve inanılmaz ağrıyo sırf bu yüzden bile doktora gitmeye korkutorum normal doğum nasıl olcak bilmiyorum inş kendi sancılarımız gelir