Günü 22 Mayıs’ta veya bu günlerde olup hiçbi belirti olmayan var mı?
40. Hafta
Sehle beeenn😣
Muhammedtalha123 uyguladığınız bişi var mı tetiklemek için😰
Sehle 15 mayıs da günüm doldu ve hala gelmiyor 😂😂 bu mayıs bebekleri pek bir inatçı çıktı bacım.
Sezenaksukarademir öyle gerçekten ben 37 38 de doğrurum herhalde diyorum 40 ı bitirdim çok şaşkınım😳
Sehle benim de 27 mayıs görünüyor artık olsa iyi olur ama yine de🙈 hic bi belirti yok belimin ağrısından merdiven falan da inip çıkamıyorum ayaklarım şişmeye başladı artık 😭
Sehle 27 mayıs benimde.. açılma sancı hiç bişi yok ama suyum azalmış biraz cuma tekrar bakıp karar vericez..
Sehle ayy bende senn gibi diyorum baklm ne olcak😂😂37+3 üm
Sehle doktorum senin yapabileceğin bişey yok dedi bana
Melikecoban Allah yardımcınız olsun benim bi sıkıntım yok çok şükür ama yinede merak oluyor tabi
Sehle ben doktorumla.bugub konustum daha fazla bekleyemecegimi ve sezaryan olmak istedigimi oda yarina dogurtacak inslh bebegimi yiksa gelecegi yok inatci kizimin
Sezenaksukarademir aynen ben sezaryanla alacam onu kendi istegim cunku normalden korkuyorum doguramam gibi gekio ve bebegime bir an ince kavusmak istiom
Bende İngiltere de yaşıyorum yarın günüm doluyor Cumartesi’ye kadar doğmazsa stretch and sweep diye bişi yapıyorlarmış rahim ağzına parmakla masaj gibi bişi acıyormuş bide galiba 😰 Türkiye de yapılmadığı için araştıramadım da fazla 😰 o zaman a kadar kendi doğar inşallah
Btl42 ben bugun gittim sancı filan yok bebiş yukarıda hala kanala da inmemiş kendi isteğimle cumaya gün aldım sezeryan İcin, hayırlısı artık o zamana doğarsa kısmet, doğmazsa zorla kavuşucaz Allah izin verirse ❤️🙏
Ben 39 5😊😊