Gdg bende salı gününden beri 2 cm açılmayla bekliyorm sancı falan yok cumartesi kontrole gitcem yapmadıgım şey kalmadı
  • Gdg bunu yanıtladı.
    Merve_dmr ara ara giriyor ama çok değil artık bebeğin hareketlerini dikkat etmek lazım
      ayserdemmm evet banada dedi uzan bol su ic ablmada yok dio yuru merdiven in cik bende anlamadim doktorun bildigu vardir herhalde
        Gdg yok devlet öyle demişti canım
        • Gdg bunu yanıtladı.
          Gdg 38+5 im hala çatı muaynem yapılmadı. Nst de sancım çıkıyo doktorum yerleşme sancıları demişti, açılmam var mı yok mu hiç bilmiyorum 😬. Ama belimde ağrı oluyor, kasıklarım çok ağrıyor, dün 2 kere 1 saat aralıklarla karnıma ağrı girdi ama hiç doktora gitmedim daha cumartesi 39 a giriyoruz bakalım muayne eder o zaman heralde 🙄
          • Gdg bunu yanıtladı.
            Gulcan80 canım tehlikeli bir durumun yok çok şükür yatmanın anlamı yok yürümene bak bence
            Gdg evet doktorda öyle dedi üç saatten uzun hareketsız kalırsa gel dedi
            Cnrmom eder canım bakar vaktin gelmiş çünkü
            ayserdemmm suni sancı vereceklerdi ama kemik yapımdan dolayı sezeryan oldum Çarşamba günü şuan bile boyun omurilik ağrısı çekiyorum boynum kasılıyor