2 cm aciklikla 1,5 haftadir bekliyorum heran gelebilr dedi dokturum yat dinle dedi 🙄bende gelsin diye gunun yuruyuse basladim hareket aktif haldeyim 38+4
  • Gdg bunu yanıtladı.
    Bende 37+5 im benmde bugn kontrl yapıldı 2 cm açıklık var dedi kafası nerde bikini bölgesinde ultrasonla oraya baktı 🙆‍♀️ Pazar günü tekrar çağırdı suni verircek heralde🙄
      Bazılarının 2 cm sonra hemen açılması artıyor
      glbngms benim de öyle suni demediler bana sen yinede bol merdiven çık açılman olsun baya
        Gdg banada doktor suni demedi ama pazar acilden giriş yap dedi ben yinede pazara kadar perina masajı sıcak duş ilişki falan denicem açılmam olsun🙆‍♀️
        • Gdg bunu yanıtladı.
          glbngms işe yariyor diyorlar canım umarım açılma sancı kolay olur
            Bir aydır tam 3 cm le bekliyorum ara ara sancılarım olsada düzensiz 38 haftalığım şuan nişanım da gelmişti bir ay önce bana suyun gelirse sancın düzenli olursa gel dediler
            • Gdg bunu yanıtladı.
              Gdg bende salı gününden beri 2 cm açılmayla bekliyorm sancı falan yok cumartesi kontrole gitcem yapmadıgım şey kalmadı
              • Gdg bunu yanıtladı.
                Merve_dmr ara ara giriyor ama çok değil artık bebeğin hareketlerini dikkat etmek lazım
                  ayserdemmm evet banada dedi uzan bol su ic ablmada yok dio yuru merdiven in cik bende anlamadim doktorun bildigu vardir herhalde
                    Gdg yok devlet öyle demişti canım
                    • Gdg bunu yanıtladı.
                      Gdg 38+5 im hala çatı muaynem yapılmadı. Nst de sancım çıkıyo doktorum yerleşme sancıları demişti, açılmam var mı yok mu hiç bilmiyorum 😬. Ama belimde ağrı oluyor, kasıklarım çok ağrıyor, dün 2 kere 1 saat aralıklarla karnıma ağrı girdi ama hiç doktora gitmedim daha cumartesi 39 a giriyoruz bakalım muayne eder o zaman heralde 🙄
                      • Gdg bunu yanıtladı.
                        Gulcan80 canım tehlikeli bir durumun yok çok şükür yatmanın anlamı yok yürümene bak bence
                        Gdg evet doktorda öyle dedi üç saatten uzun hareketsız kalırsa gel dedi