2 cm aciklikla 1,5 haftadir bekliyorum heran gelebilr dedi dokturum yat dinle dedi 🙄bende gelsin diye gunun yuruyuse basladim hareket aktif haldeyim 38+4
2 cm açılma
Nismirhir3 kaçıncı haftada açılma oldu
Bende 37+5 im benmde bugn kontrl yapıldı 2 cm açıklık var dedi kafası nerde bikini bölgesinde ultrasonla oraya baktı 🙆♀️ Pazar günü tekrar çağırdı suni verircek heralde🙄
Gdg 37de oldu simdi 38+4
Bazılarının 2 cm sonra hemen açılması artıyor
Bir aydır tam 3 cm le bekliyorum ara ara sancılarım olsada düzensiz 38 haftalığım şuan nişanım da gelmişti bir ay önce bana suyun gelirse sancın düzenli olursa gel dediler
Gulcan80 uzan mı dedi doktorun yürü demesi gerekken uzan demesi değişik geldi bana canm
Aysglgnn suni sancı verıceklermı canım daha bekletceklermı yoksa
ayserdemmm evet banada dedi uzan bol su ic ablmada yok dio yuru merdiven in cik bende anlamadim doktorun bildigu vardir herhalde
Gdg 38+5 im hala çatı muaynem yapılmadı. Nst de sancım çıkıyo doktorum yerleşme sancıları demişti, açılmam var mı yok mu hiç bilmiyorum 😬. Ama belimde ağrı oluyor, kasıklarım çok ağrıyor, dün 2 kere 1 saat aralıklarla karnıma ağrı girdi ama hiç doktora gitmedim daha cumartesi 39 a giriyoruz bakalım muayne eder o zaman heralde 🙄
Gulcan80 canım tehlikeli bir durumun yok çok şükür yatmanın anlamı yok yürümene bak bence