Kızlar dün gece bel agrimdan ötürü acile gittik doktor önce 1.5 cm açılma var dedi eve git sonra gel dedi evde duşa filan girdim oturdum kalktım yatağımı hazırladım 8 saat sonra gittim ki bu arada sancim yok denecek kadar az gittim 2 cm açılma olmuş . 37+5 haftaligim açılmam ne suyum ne nişanın ne sancim açılmam olduğu zamanda çok bilgiye sahip olmuyorum ne yapmam lazım ya doktorlarda bir şey demiyor
    Gdg canım bence bol bol yürü merdiven in çık açılmam artsın ve bebiş gelsin çünkü zaten birşey kalmamış 38e artık bir riski yok ama tabi ne hastanene doktoruna danış neden üstünde durup sana bilgi verilmiyor
      Gdg canım haftan gayet güzel bol bol yürü merdiven in çık squat yap hurma ye sıcak duş al hareket et ki doğumun kolay olsun
        Bende senin gibiyim 1.5 cm evde bekliyorum sancimi gelmesini dahada gelmedi beklemedeyim biside demiyorlar öyle cokk ben hastanede yatim neyi beklioz dedim sancini dediler cikisimi yaptim evde bekliyecem dedimm en iyisi vaktinin gelmesini bekle
        311658 cnm benim azda acilmam var doktoruma yuruyimmi dedim yok uzan bil bol su ic dedi ben de anlamadim
          bekle hareket et ve dua et canım Allah kurtarsın inş😍
          • Gdg bunu yanıtladı.
          • Gdg bunu beğendi.
            Gdg 38 haftalığız hiç açılma yok 😔
            Benimde dünden beri 2 cm açılmam var bugün hafif bir sancı çıktı tabi haftaların beklesin ilk gebelik olunca insan endişe ediyor sanciyi bilemiyor. Bilinmeyecek bir şey değil kimine göre ama her insanın vücudu farklı işte doktoruma gozukcem daha senin var bekleyelim derse rahatım
            2 cm aciklikla 1,5 haftadir bekliyorum heran gelebilr dedi dokturum yat dinle dedi 🙄bende gelsin diye gunun yuruyuse basladim hareket aktif haldeyim 38+4
            • Gdg bunu yanıtladı.
              Bende 37+5 im benmde bugn kontrl yapıldı 2 cm açıklık var dedi kafası nerde bikini bölgesinde ultrasonla oraya baktı 🙆‍♀️ Pazar günü tekrar çağırdı suni verircek heralde🙄
                Bazılarının 2 cm sonra hemen açılması artıyor
                glbngms benim de öyle suni demediler bana sen yinede bol merdiven çık açılman olsun baya
                  Gdg banada doktor suni demedi ama pazar acilden giriş yap dedi ben yinede pazara kadar perina masajı sıcak duş ilişki falan denicem açılmam olsun🙆‍♀️
                  • Gdg bunu yanıtladı.
                    glbngms işe yariyor diyorlar canım umarım açılma sancı kolay olur
                      Bir aydır tam 3 cm le bekliyorum ara ara sancılarım olsada düzensiz 38 haftalığım şuan nişanım da gelmişti bir ay önce bana suyun gelirse sancın düzenli olursa gel dediler
                      • Gdg bunu yanıtladı.