umyhfsa 40+2 Bizde 😂Ne sanci ne nisan hicbir belirti yok 😂Ne olacak sonumuz oyle bilmiyorum. Allah hayır etsin.Hayirlisi ile bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah 💖
    Son 26 ama 12 gün sonra alacak sezeryana tabi sabrederse bebişim 🤗yalancı sancı bu hafta hep var hayırlısı olsun inşallah 🤦‍♀️
      umyhfsa Atarsa 26 eskisehir (: Valla ilk oglumda 42. haftaya kadar hic bi belirti gormemistim belirmeye belirmeye suni sanciyla zorla getirdik😄 Simdiki hamileligimde sanki ilk defa hamile gibiyim. Hic bi yerim tutmuyo ha bire sisiyorum ha bire ordan birdan degisik agrilar sanci mi onu da bilmiyorum. 42 haftalik bi hamilelikten sonra erken doguracagima inanmiyorum ben ve erken dogurmak🤷🏻‍♀️ Ama sanki geldi gelecek gibi. Ya da bilmedigim icin bana oyle geliyor😄
        umyhfsa son 9 ☺️ Sertleşme ve arada adet sancısı hariç hiçbir belirti yok 🤷🏻‍♀️
          Cenyy Benim de benim de hep heyecanlaniyoryorum ama yok 😂
            Yldzlh hadi bakalım mayıs bebekleri nazlı ama gelir inşallah gününde 😂
              umyhfsa bizde son 2. Ara ara bel ağrısı var ama düzenli değil. Şu mayıs anneleri olarak ne çektik be 😂 boğa burcu olacaklarından mıdır bilmem? Bir inat bunlar. 😂😂😂
                Liya00 hadi hayırlısı ile gelsin bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım 😊
                  Liya00 kaç haftalık oluyorsunuz tam doğum yapacağınız gün 😊