umyhfsa Son 12 😬 ağrıdan yatakta dönemiyorum bile oturup kalkmak devlet meselesi gibi nişan yok su yok açılma yok daha çatı muayenem bile yapılmadı ama karnımdaki sertleşme ve kasılmalar beni korkutmaya yetiyor özellikle 2 gündür vajinadaki bıçak batıyormuş hissi baya korkutuyor beni 😬😬😬 ailemin yanına geldim doğum için ve eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum çünkü doğuma girmek istiyor ve o gelmeden doğmasın diye her gün bebeğimle konuşup telkin vermekten başka yaptığım bişey yok 🤭 doğum sonrasıyla ilgili korkularımdan ve felaket senaryolarımdan hiç bahsetmeyeyim 🙈🙈🙈🙈 nerdeeeeeee bebeğimin varlığını öğrendiğim ilk günlerdeki o özgüven 🤫
Mayıs Anneleriiiiiiii 😀Şafak kaç ??
- Düzenlendi
umyhfsa kasılmalarım var sol bacağıma kramp giriyor vajina Ağrısı var ne suyum geldi ne nişanım bekliyorum bakalım 🤷♀️🙂
umyhfsa ilk başlarda bu kadar sabırsız olmuyoruz ne oluyorsa son günlerde oluyor 😁😁
Aysegolcuk ah o kramp beni de bi ara mahvetmisti😡o anagrisi var bide sonradan da agriyodu benim
Son 9🤷🏻♀️ Bel ağrım var, vajinada batma var, arada ayağıma kramp giriyor. Bir de gün içinde tansiyon düşüklüğü. Yarın çatı muayenesine gireceğim. Bakalım nedir durum🤔 ama çok sıkıldım ve açıkçası sancı ağrı eşiğim nedir bilmediğim içinde korkuyorum sanırım😏😏
Hayalim9786 aynen ya diyorum 38 hafta nasıl geçmiş ama bu son 2 hafta 2 sene gibi 😁her saat başı takvime bakıyorum kendimce bayram di tatildi 40i falan bunlari hesapliyorum artık😂
umyhfsa Bunları burda sizlerle paylaşıyorum 🤗 doktoruma sorsanız çok pozitifim onun gözünde olacak bu iş diyor ama bence içinde derinlerinde bi yerde o da hissediyor gözlerimden anlıyor korktuğumu ve bana gaz vermeye çalışıyor 🤪🤭🤣 bu çocuk nasıl çıkacak düşüncesiyle birlikte nasılsa orda kalamaz çıkacak düşüncesini bir arada yaşıyorum 🙈 ama benim asıl korkum iyi anne olabilecek miyim bebeğime iyi bakabilecek miyim ona yetebilecek miyim...diye uzayıp giden bir liste halinde 🤔🤔
Tubademir85 son 4 ama ses seda yok ara sıra adet sancısı oluyo aha diyorum sonra o da gidiyo🙈