merv0384 bakalım benim ki kaç kilo oldu çarşamba günü benim kontrolumda kilosu fazlaysa normal doğum zor olur diye düşünüyorum
38+5 haftalığım. Bugün çatı muayenem vardı. Ben normal doğum istiyorum ancak doktorum kemik yapımın sert olduğunu ve biraz zor ve seni yoracak bir doğum olabilir dedi🤦🏻‍♀️ Normal doğum yapacağım deyip kendimi şartladım ama bugün öyle dediği için birazda tırstım🤦🏻‍♀️ Henüz açılmam filan yok. Haftaya pzt 39. Hafta bitirmek üzere yine bir çatı muayenesine gireceğim. Sanırım pek de erken gelecek bir bebek değil🤷🏻‍♀️
umyhfsa son9 bekleme devam sabırsız bir şekilde 😍😍😍
Elvn hadi kolay gelsin gözün aydın olsun şimdiden
  • Elvn bunu yanıtladı.
    umyhfsa aynen öyle oldu canım herkes bi merakla bekliyo telefon hiç susmuyo daha dogmadımı diye ama yok😄
    merv0384 yarın son kez gidicem bakalım doktora bu sefer başka doktora randevu aldım bakalım bu ne söylicek
    umyhfsa son 14 ama biz biraz acele ediyoruzz sabah5.30 da sancıyla uyandım doktra gittm 2 cm açılmam var her an gelebilir yani hayırlısıylaa
      Elifffatih normalde ara ara vuruyo ama geçiyodu sabah normal adet sancısı gibi hafif sonrada keskın hem belime hemde kasıklarıma vuruyor evde bekliyorum kanama su gelmesi gibi sıkıntılar olmaz yarın sabah tekrar gidecegim
        Merve_dmr gidiyorum ama alttan bakmadıkları için açıklık var mı yok mu bilmiyorum