DeryaZ
Kız ikizler iyidir enerjik pozitif hayatı seven kişilerdir. Yerinde duramaz 😅 karnında nasıl duruyor mu enerjik mi?
    Nerm7n yok çok enerjik 17.haftada başladım hissetmeye ve şu son 1aydır hareketleri azalsa da karnım şekikde şekle giriyo🙈😂sanırım ikizlere gidiyoruz biz😂😂eşim duymasın🤣
      Elifffatih gercekten mi benim doktor yanlış hatirlamiyorsam ilk 29 haftalıkken 1 hafta gelisiminin geriden geldiğini söylemişti.. 36 haftalıkken gitmiştim en son o zamanda 2 haftaya çıktığını söyledi.. cok merak icerisindeyim gerçekten adet tarihime göre 5 gün var gösteriyor
        merv0384 Aynen az bişey belirti olsa sevinçten ölücemde maalesef oda yok 🤷‍♀️😂 bide 42 haftaya kadar bekletiyorlar kendi sancım gelmesi için gelmese suni sancı verecekler 😞 inşAllah kendi sancım gelir 🤲🏻 Karnımızda mutlular herhalde 😂 cinsiyeti ne? 🙂
          Nur_mira benimde kese ve kalp iki hafta geö belirmişti. Sonradan büyüdü gelişimi arttı. Ama doktor o tarihin önemsiz olduğu ilk üç ayda görülen tarih önemli demişti. Yoksa 40 haftayı bitirdim hala gelmedi. Seninde başta görünmüşse sadece zayıf bir çocuktır. Normal tarihinde gelir bence
            Aysegolcuk erkek 🐣 gün geçtikçe kilo alıyor benim için normal doğum imkansıza yaklaştı bakalım yarın kontrol var
              Nur_mira ilk haftalar benim 10 gün geriden gidiyordu sonra 2 hafta öne geçti şimdi 40 haftayı doldurdu gelişimi 42nin içinde ama hala gelmedi 🤷‍♀️
                merv0384 bakalım benim ki kaç kilo oldu çarşamba günü benim kontrolumda kilosu fazlaysa normal doğum zor olur diye düşünüyorum
                38+5 haftalığım. Bugün çatı muayenem vardı. Ben normal doğum istiyorum ancak doktorum kemik yapımın sert olduğunu ve biraz zor ve seni yoracak bir doğum olabilir dedi🤦🏻‍♀️ Normal doğum yapacağım deyip kendimi şartladım ama bugün öyle dediği için birazda tırstım🤦🏻‍♀️ Henüz açılmam filan yok. Haftaya pzt 39. Hafta bitirmek üzere yine bir çatı muayenesine gireceğim. Sanırım pek de erken gelecek bir bebek değil🤷🏻‍♀️
                umyhfsa son9 bekleme devam sabırsız bir şekilde 😍😍😍
                Elvn hadi kolay gelsin gözün aydın olsun şimdiden
                • Elvn bunu yanıtladı.
                  umyhfsa aynen öyle oldu canım herkes bi merakla bekliyo telefon hiç susmuyo daha dogmadımı diye ama yok😄