DeryaZ 25 Mayıs da sezeryan ama bebek normalden fazla inmiş aşağı o yüzden erken olma ihtimali var
    DeryaZ
    Erkeği hakkında çok detay bilmiyorum açıkçası
      Benim de son 5 , 38+3teyiz vajinada batma ve bel agrisiyla omuz agrisi cok fazla bir an once gecsin artik su gunler ☹️
        Bahtinur inşallah ya o çok riskli diyorlar Rabbim kimseyi oyle bir şeyle karsilstirmasin
        ayserdemmm banada öyle geliyor suni sancı alıcakmısım gıbı yuruyus hurma merdıven ınıp cıkma hergun ev temızlıyorum ama tık yok 😊 aman bebeklerimiz sağlıkla gelsinde suni sancıyada dayanıcaz
          umyhfsa son 5 😊 ama hiçbir belirti yok bel ağrısından başka.. doktor gelişiminin 2 hafta geriden geldiğini söylemişti ultrasondan baktığı zaman acaba bu etkilermi diye düşünüyorum 😔
            Söylenen hiçbir belirti bende yok. Sadece hamile kaldığım günden beri bulantı kusma. Bu aralar bulantı çoğaldı
            Aysegolcuk ayyy aynı beeeenn 🤦🏼‍♀️ 40+1 oldu ama hala gelmeye niyeti yok nişan su hiçbirşey yok kaygısız bi bebek olacak sanırım 😂😂🐣
              DeryaZ
              Kız ikizler iyidir enerjik pozitif hayatı seven kişilerdir. Yerinde duramaz 😅 karnında nasıl duruyor mu enerjik mi?
                Nerm7n yok çok enerjik 17.haftada başladım hissetmeye ve şu son 1aydır hareketleri azalsa da karnım şekikde şekle giriyo🙈😂sanırım ikizlere gidiyoruz biz😂😂eşim duymasın🤣