GoncaSevgiliz TubaKorkmaz ahh ahh ben de canım ama çok sevindim senin adına da iyi olmuş emzirmen canım ya
GoncaSevgiliz Kızlar ne zaman dışarı çıkmayı düşünüyorsunuz ? Ayy ben evde iyice bunalıma giriyorum ya psikolojim bozuldu valla artık daha 7 günlük olduk 🙏🏻🙈
Dahlia GoncaSevgiliz bende cok sıkıldım evde 😩 ama hasta olmasindan korkuyorum o yuz den biraz daha beklicem
EceKasapMom Neseli68 gözünüz aydın acaba nasıl gelişti süreç bilgilendirebilir misinz ben de kız annesiyim 38+4 deyim nasıl olacak ne zaman olacak kaygı dolu bi süreçteyim
GoncaSevgiliz Dahlia evet canım ya ben de öyle çok bunaldım göbeğimiz de düştü bugün 20 lik 40 mız çıkana kadar herkes çıkma dior ama beni anlayan yok Allahtan benm annem üst katımda çoçuğu ona bırakıp arada çıkbiliriim🙈🙏🏻
Neseli68 EceKasapMom Canım ben de o haftalarca beklemiştim fakat olmadı. 41. Haftamız bitti, 42 ye girdiğimiz gün doğdu. Dediğim gibi açılmam kolay oldu ama ıkınma evresi zor geçti benim için. Bol bol yürü ve bol sıvı tüket
GoncaSevgiliz Neseli68 ayyy canım çok sevndim Allahım analı babalı büyütsün geçmiş olsun sen de kavuştun artık yavruna 🙏🏻
Neseli68 HlyaGrbz Sağol Canım , Açılmam kolay oldu ama ıkınma evresinde biraz zorlandım. Ayıptır söylemesi kızımın kafası biraz büyükmüş de 🙊🙊🙊 Doğum anı da 2 dakika bile sürmedi 🙊
EceKasapMom Neseli68 çok teşekkür ederim ay 42. Hafta mı🤦♀️ Aman yarabbim geçmek bilmemiştir artık.su içmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar yürüyüş de hareketliyim evren fln bi enerji patlaması var bu aralar ev işlerini yorulmadan yapabiliyorum 😃❤💐
Neseli68 HlyaGrbz Ben de psikolojik olarak atlatamadım Canım. Hala ıkınıyor gibiyim. Hele ki Doğum anını unutabilmiş değilim 😫