Elfgny TubaKorkmaz hayırlı olsun bebeğiniz. 32 33 haftalarda kaç kilogramdı bebebğiniz ve nekadar doğdu acaba🙈 ultrasonda söylediklerinden farkı varmıydı
TubaKorkmaz Elfgny ben kilosunu söylemesem 🙂)) Çok teşekkür ederim ama doktorun söylediği kiloyla bir doğmadı bebeğim 300 gr eksik söylemiş 🙂
GoncaSevgiliz Neseli68 Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına al sen de canım biz bile bak 6 günlük olduk 🙏🏻
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz ayy evet canım ben de öyle valla ama atlatıyoruz bak biz bile 6 günlük olduk senin ne kadarlık oldu canım ? Nasıl gidiuor canım kilo alımı falan
TubaKorkmaz GoncaSevgiliz benim 14 gün olcak canım kilo alımı maşallah iyi gögsüm çok acıyor emzirmeye başladım ben biberonu bıraktık çok şükür ne çektim Şu memeyi Tutturana kadar 😂
Zeynepemre TubaKorkmaz aynen öyle ya birde şu hastane kontrolleri Yok mu perişan olduk bugün. Kırkı çıkmadan kırk kere dışarı çıkartıyorlar bebeği 😒
HlyaGrbz TubaKorkmaz çok korktum valla ama o telaşta dikişimin birini açmışım şimdi onunla uğraşıyorum canım ya
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz ahh ahh ben de canım ama çok sevindim senin adına da iyi olmuş emzirmen canım ya
GoncaSevgiliz Kızlar ne zaman dışarı çıkmayı düşünüyorsunuz ? Ayy ben evde iyice bunalıma giriyorum ya psikolojim bozuldu valla artık daha 7 günlük olduk 🙏🏻🙈
Dahlia GoncaSevgiliz bende cok sıkıldım evde 😩 ama hasta olmasindan korkuyorum o yuz den biraz daha beklicem
EceKasapMom Neseli68 gözünüz aydın acaba nasıl gelişti süreç bilgilendirebilir misinz ben de kız annesiyim 38+4 deyim nasıl olacak ne zaman olacak kaygı dolu bi süreçteyim
GoncaSevgiliz Dahlia evet canım ya ben de öyle çok bunaldım göbeğimiz de düştü bugün 20 lik 40 mız çıkana kadar herkes çıkma dior ama beni anlayan yok Allahtan benm annem üst katımda çoçuğu ona bırakıp arada çıkbiliriim🙈🙏🏻
Neseli68 EceKasapMom Canım ben de o haftalarca beklemiştim fakat olmadı. 41. Haftamız bitti, 42 ye girdiğimiz gün doğdu. Dediğim gibi açılmam kolay oldu ama ıkınma evresi zor geçti benim için. Bol bol yürü ve bol sıvı tüket