Neseli68 Kızlar ben bugün Doğuma gidiyorum. 40+6 olduk ama hala belirti yok. Dualarınızı esirgemeyin benden 🤲🤲🤲
GoncaSevgiliz Neseli68 Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına al sen de canım biz bile bak 6 günlük olduk 🙏🏻
Elfgny TubaKorkmaz hayırlı olsun bebeğiniz. 32 33 haftalarda kaç kilogramdı bebebğiniz ve nekadar doğdu acaba🙈 ultrasonda söylediklerinden farkı varmıydı
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz ayy evet canım ben de öyle valla ama atlatıyoruz bak biz bile 6 günlük olduk senin ne kadarlık oldu canım ? Nasıl gidiuor canım kilo alımı falan
Zeynepemre TubaKorkmaz aynen öyle ya birde şu hastane kontrolleri Yok mu perişan olduk bugün. Kırkı çıkmadan kırk kere dışarı çıkartıyorlar bebeği 😒
TubaKorkmaz Elfgny ben kilosunu söylemesem 🙂)) Çok teşekkür ederim ama doktorun söylediği kiloyla bir doğmadı bebeğim 300 gr eksik söylemiş 🙂
TubaKorkmaz GoncaSevgiliz benim 14 gün olcak canım kilo alımı maşallah iyi gögsüm çok acıyor emzirmeye başladım ben biberonu bıraktık çok şükür ne çektim Şu memeyi Tutturana kadar 😂
HlyaGrbz TubaKorkmaz çok korktum valla ama o telaşta dikişimin birini açmışım şimdi onunla uğraşıyorum canım ya
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz ahh ahh ben de canım ama çok sevindim senin adına da iyi olmuş emzirmen canım ya