B-P-R Yurdagulzeyno Bunların Gelicegi yok 😂😂 napalm Bekliyicez Senin Çok az Kalmış Ama Rabbim Bir an önce sağ salim Kucagimiza Almayı nasip etsin inşallah 🙏
Deyaat Benimde son 14 bel ve karin ağrısı var ama karnım assagi da artik gayet belli bakalim hafta çatı muayenesi var insallh hayırlı güzel şeyler söyler doktorcum
Kaya1902 B-P-R dün bahar temizliği yaptı annem ve kardeşlerim sağolsunlar 👩👩👧❤️ çantalarımızı da geçen hafta hazırlamıştım birşey kalmadı şükür 🙏 son 14 👼🏻
Yagmuryasar Kizlar bende 38+1 olacam yarin konturolum var agrilarim var ntsde'de duzensiz cikti en son 1 hafta once oturunca veya ayakta oldugumda diken batiomus gibi oluo alt tarafima bel agrim kasik agrilarimda acilma olup olmadigini kendimiz anliyabiliormuyuz bulundugun yerdeki doktorlar cati muanesi yapmio die biliorum ☺️
Kpszkbra B-P-R son 3gun çarşamba 40haftalik oluyoruz tahmini doğum tarihimiz o gün. Doktor sabah erkenden gel açıklığa bakıp duruma bakıcaz dedi sanırım suni sanci denenicek
SevdaNurum Deletedmom308 normal gözüküyor şuan icin ama gelmezse de nasıl olucak bilemiyorum. Perşeb. G. Gidicez bakalım🤔
Deletedmom308 SevdaNurum bizde aynıyız. Yarın belli olacak artık.doktor çokta beklemek İstemiyo artık
SevdaNurum B-P-R ahh bir bilsem neden gelmediğini 🤔 öle heyecanlı bekliyorum ki ama tık yok🤔 şuan normal gözüküyor ama bakalım perşembeye kadar gelmezse nasıl yaparz bilmiyorum 🤷♂️ dr a muayenede görünce artık konusucaz🤔
edagoktug53 Son 18 heyecan dorukta ama doğuma dair pek bir belirti yok. Sadece bebek karnımda kasılıyor 🤔🤗