Son 25 gün kaldı🥰
Mayıs Anneleri Ne Durumdasiniz ☺️
Benim son 3 gün🌈🥰 yalnz bel ağrım cok fena. Ve ara ara alt bölgemde batma gibi ağrım oluyor. Onun dışında maşallah iyi hic gelesi yok 🙈 sancım ağrım olsun da hastaneye gitsem die bakıyorum ama yok🤔
Son 8 gün. Açılma dışında ağrı sancı yok😥
SevdaNurum bana doktor eğer ağrı belinde başlarsa doğumun başladığının belirtisidir dedii açılma hızlıca olur. yalancı sancılarda belirti kasıklardaaa olur eğer kasıkta olursa bekle beline vursun ağrılar doğumun yakın olabilir canım o yüzden🙏🏻
B-P-R son 9 bekliyoruz sezaryen günümüzü. Heyecan tavan🙈
B-P-R Hazırlıklar tamam cok sukur. 39+1 iz bizde ama ne agrim ne sancim var gelmeyecek gibi oglum😂Sisteme göre son 6 ❤
B-P-R hazırlıklar tamam. Son 9 gün 😊😊 gelen giden yok
B-P-R herşey bitti allaha sukur hanimefendiyi bekliyoruz 🙈 son 2 gun bel agrisi kasik agrisi ve cok kasilma ama tik yok gelmeyecek herhalde 😂
B-P-R herşey hazır haftalardır bekliyoruz. Şafak 0 ama gelmiyor... yarın kontrol var bakalım kanala girmiş mi. Hiç ağrım sancım da yok
EsinARAS inşallah inşallah canım 4gözle bekliyoruz 😊
Deletedmom308 benm ki de henüz gitmemişti gecen hafta. Suan son durum ne bilmiyorm. Ama dr um kanal a giren bebek cok fazla rahat hareket edemez demişti canım
SevdaNurum evet artık sıkışık durumda oluyo. Sanırım benimki halen girmedi kanala. Çünkü hareketli baya
B-P-R benimki bitti sadece bebeğe bez ve kendime hasta bezi alacam birde sepet beşiğimin örtülerini yıkadım onları geçirecem son 3 haftam kaldı 🤗
Deletedmom308 benimki de hareketli şuan👍 inşallah en yakın zamanda girerlerde hayırlıca olur doğum larımız🙏🏻
SevdaNurum amin 🙏 size doktor suni mi önerdi. Belli oldu mu Doğum şekliniz
Hayalim9786 ben hep tek Çıkıyorum Valla inşallah Bir yerlerde dogurmam 😂🤷