Benim son 3 gün🌈🥰 yalnz bel ağrım cok fena. Ve ara ara alt bölgemde batma gibi ağrım oluyor. Onun dışında maşallah iyi hic gelesi yok 🙈 sancım ağrım olsun da hastaneye gitsem die bakıyorum ama yok🤔
    SevdaNurum bana doktor eğer ağrı belinde başlarsa doğumun başladığının belirtisidir dedii açılma hızlıca olur. yalancı sancılarda belirti kasıklardaaa olur eğer kasıkta olursa bekle beline vursun ağrılar doğumun yakın olabilir canım o yüzden🙏🏻
      B-P-R Hazırlıklar tamam cok sukur. 39+1 iz bizde ama ne agrim ne sancim var gelmeyecek gibi oglum😂Sisteme göre son 6 ❤
        B-P-R hazırlıklar bitti 38+3 olduk kızımla 2 gün önce nişanım geldi 1 cm açıklıkla ağrımın gelmesini bekliyorum 😂
          B-P-R Bütün hazirliklariniz tamam coksukur 😊bu günden sonra son 8 gün kalıyor.
          Kasılma bel ağrısı arada da sancı oluyor ama beklemekteyiz ☺😊Rabbim bu mübarek Ramazanda herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasib etsin insallah
            B-P-R herşey bitti allaha sukur hanimefendiyi bekliyoruz 🙈 son 2 gun bel agrisi kasik agrisi ve cok kasilma ama tik yok gelmeyecek herhalde 😂
              B-P-R herşey hazır haftalardır bekliyoruz. Şafak 0 ama gelmiyor... yarın kontrol var bakalım kanala girmiş mi. Hiç ağrım sancım da yok
                Deletedmom308 benm ki de henüz gitmemişti gecen hafta. Suan son durum ne bilmiyorm. Ama dr um kanal a giren bebek cok fazla rahat hareket edemez demişti canım
                  B-P-R benimki bitti sadece bebeğe bez ve kendime hasta bezi alacam birde sepet beşiğimin örtülerini yıkadım onları geçirecem son 3 haftam kaldı 🤗
                  epenez ay bende salı Günü Gidicem Bakalm bana ne Diyicek