Yurdagulzeyno Bunların Gelicegi yok 😂😂 napalm Bekliyicez Senin Çok az Kalmış Ama Rabbim Bir an önce sağ salim Kucagimiza Almayı nasip etsin inşallah 🙏
    B-P-R son 18 gun artik gelsin istiyorum
    Hazirliklarimiz bitti
    Benimde son 14 bel ve karin ağrısı var ama karnım assagi da artik gayet belli bakalim hafta çatı muayenesi var insallh hayırlı güzel şeyler söyler doktorcum
    B-P-R dün bahar temizliği yaptı annem ve kardeşlerim sağolsunlar 👩‍👩‍👧❤️ çantalarımızı da geçen hafta hazırlamıştım birşey kalmadı şükür 🙏 son 14 👼🏻
    Kizlar bende 38+1 olacam yarin konturolum var agrilarim var ntsde'de duzensiz cikti en son 1 hafta once oturunca veya ayakta oldugumda diken batiomus gibi oluo alt tarafima bel agrim kasik agrilarimda acilma olup olmadigini kendimiz anliyabiliormuyuz bulundugun yerdeki doktorlar cati muanesi yapmio die biliorum ☺️
    B-P-R yok valla rahatlari iyi 😂 hepimizin insallah canımm🙏🏻🙏🏻
    B-P-R son 3gun çarşamba 40haftalik oluyoruz tahmini doğum tarihimiz o gün. Doktor sabah erkenden gel açıklığa bakıp duruma bakıcaz dedi sanırım suni sanci denenicek
    B-P-R ahh bir bilsem neden gelmediğini 🤔 öle heyecanlı bekliyorum ki ama tık yok🤔 şuan normal gözüküyor ama bakalım perşembeye kadar gelmezse nasıl yaparz bilmiyorum 🤷‍♂️ dr a muayenede görünce artık konusucaz🤔
    B-P-R amin inşallah hepimiz bi avazda kurtulalım 🙏🙏
    Son 17 gün sezeryan günüme inş daha erken gelmez ama günlerde geçmiyor sanki 😊
    B-P-R amön canım amin gelsin diye gözüne bakıyorum ama ne gelen var ne giden 😊 😊
    Son 18 heyecan dorukta ama doğuma dair pek bir belirti yok. Sadece bebek karnımda kasılıyor 🤔🤗
    Son 19 herşey hazır bizde tık yok aşırı derecede ayaklarim sis sanci da yok😐