Mayıs Anneleri Ne Durumdasiniz ☺️
Deletedmom308 ay Hadi Hayırlısı İnşallah Girmiştir 🙏
Yurdagulzeyno Bunların Gelicegi yok 😂😂 napalm Bekliyicez Senin Çok az Kalmış Ama Rabbim Bir an önce sağ salim Kucagimiza Almayı nasip etsin inşallah 🙏
B-P-R son 18 gun artik gelsin istiyorum
Hazirliklarimiz bitti
Hazirliklarimiz bitti
Benimde son 14 bel ve karin ağrısı var ama karnım assagi da artik gayet belli bakalim hafta çatı muayenesi var insallh hayırlı güzel şeyler söyler doktorcum
Kizlar bende 38+1 olacam yarin konturolum var agrilarim var ntsde'de duzensiz cikti en son 1 hafta once oturunca veya ayakta oldugumda diken batiomus gibi oluo alt tarafima bel agrim kasik agrilarimda acilma olup olmadigini kendimiz anliyabiliormuyuz bulundugun yerdeki doktorlar cati muanesi yapmio die biliorum ☺️
B-P-R yok valla rahatlari iyi 😂 hepimizin insallah canımm🙏🏻🙏🏻
B-P-R inşallah ya girsin artık. Siz medilife a devam ediyor musunuz
Deletedmom308 normal gözüküyor şuan icin ama gelmezse de nasıl olucak bilemiyorum. Perşeb. G. Gidicez bakalım🤔
B-P-R ahh bir bilsem neden gelmediğini 🤔 öle heyecanlı bekliyorum ki ama tık yok🤔 şuan normal gözüküyor ama bakalım perşembeye kadar gelmezse nasıl yaparz bilmiyorum 🤷♂️ dr a muayenede görünce artık konusucaz🤔
SevdaNurum bizde aynıyız. Yarın belli olacak artık.doktor çokta beklemek İstemiyo artık
Son 17 gün sezeryan günüme inş daha erken gelmez ama günlerde geçmiyor sanki 😊
Son 18 heyecan dorukta ama doğuma dair pek bir belirti yok. Sadece bebek karnımda kasılıyor 🤔🤗
Son 19 herşey hazır bizde tık yok aşırı derecede ayaklarim sis sanci da yok😐
Heisenberg, Mayıs Anneleri etiketini ekledi.