BurcuY B-P-R hazırlıklar bitti 38+3 olduk kızımla 2 gün önce nişanım geldi 1 cm açıklıkla ağrımın gelmesini bekliyorum 😂
umyhfsa B-P-R Bütün hazirliklariniz tamam coksukur 😊bu günden sonra son 8 gün kalıyor. Kasılma bel ağrısı arada da sancı oluyor ama beklemekteyiz ☺😊Rabbim bu mübarek Ramazanda herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasib etsin insallah
Yurdagulzeyno B-P-R herşey bitti allaha sukur hanimefendiyi bekliyoruz 🙈 son 2 gun bel agrisi kasik agrisi ve cok kasilma ama tik yok gelmeyecek herhalde 😂
B-P-R Yurdagulzeyno Bunların Gelicegi yok 😂😂 napalm Bekliyicez Senin Çok az Kalmış Ama Rabbim Bir an önce sağ salim Kucagimiza Almayı nasip etsin inşallah 🙏
Deletedmom308 B-P-R herşey hazır haftalardır bekliyoruz. Şafak 0 ama gelmiyor... yarın kontrol var bakalım kanala girmiş mi. Hiç ağrım sancım da yok
SevdaNurum Deletedmom308 benm ki de henüz gitmemişti gecen hafta. Suan son durum ne bilmiyorm. Ama dr um kanal a giren bebek cok fazla rahat hareket edemez demişti canım
Deletedmom308 SevdaNurum evet artık sıkışık durumda oluyo. Sanırım benimki halen girmedi kanala. Çünkü hareketli baya
SevdaNurum Deletedmom308 benimki de hareketli şuan👍 inşallah en yakın zamanda girerlerde hayırlıca olur doğum larımız🙏🏻
Mihrican2121 B-P-R benimki bitti sadece bebeğe bez ve kendime hasta bezi alacam birde sepet beşiğimin örtülerini yıkadım onları geçirecem son 3 haftam kaldı 🤗
SevdaNurum Deletedmom308 normal gözüküyor şuan icin ama gelmezse de nasıl olucak bilemiyorum. Perşeb. G. Gidicez bakalım🤔
SevdaNurum B-P-R ahh bir bilsem neden gelmediğini 🤔 öle heyecanlı bekliyorum ki ama tık yok🤔 şuan normal gözüküyor ama bakalım perşembeye kadar gelmezse nasıl yaparz bilmiyorum 🤷♂️ dr a muayenede görünce artık konusucaz🤔