Lavinia1924 mal mısın sen diyemedin mi ? Ne saçma cevaplar ya catına ne diye bakmış açıklığını kontrol ederken catınada baksaymış bu sefer gidince yine bakıcak ay bu doktorlar varda sinir ediyor insanı
    Duyguukrtgl benimki bayandı ona rağmen çok utandım ya bide önceki doktorum erkekti diye bile ellerine dikkat ettim çok büyüktü eşime dedim erdem bu adam beni catıya alırsa ben dogururm değiştirelim oda çok kıskançtır zaten başla doktor aramaya başladık bu doktoru bulduk çok şükür 😍😍😍
    Duyguukrtgl hahah yerim seni ya korkma be yaparsın en azından çatı muayesine dayanırsın yada normal istemiyorsan direk söyle seseryan için gün versin hiç boşuna elletme kendini ya
      Elifee aynen tek problem açıp bacakları açmak oluyor insan çok utanıyor ya 🤣
      Sibelclskn3 yemiyorum zaten canım. Gebelik diyabetinden dolayı aylardır diyetteyim. En başından bu yana 8-9 kilo aldım sadece ama kızımızın maşallahı var🤗
        Bayrak34 hadi ya geçmiş olsun canım bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda önemli değil hiç bir şey 🙏
          @Sibelclskn3 çok teşekkür ederim canım gerçekten cesaretlendirdin, stres çok önemli ne kadar çok stres yapar gözümüzde büyütürsek o kadar acı çekeriz haklısın
            butterfly4 ne demek canım hepimiz burda aileyiz destek olmalıyız birbirimize korkutmanın üzmenin bi alemi Yok insallah hayırlı doğumlarımız olur bebeklerimizle konuşalım onları anlayalım onlarda bizi üzmeden gelirler insallah Doğum çokta korkulcak bir şey değil dünyaya senin neslinin devamını getireceksin düşünsene Harika bir şey ya 😍 bence Kadınlar olarak çok şanslı ve güçlüyüz ❤️
            Sibelclskn3 ebe baktı canım doktorluk değil yani. Doktor kendi doktorum değildi . Ya derinliği felan iyi dedi uzunluguna felan baktı sordum rahattin dedi acı duymadin oyle çatısı dar olanlar da acı oluyormuş kan gelebiliyomus bende hiç kan gelmedi çok şükür
              Benim için daha çok erken ama sezaryen düşünüyorum hep. İlerleyen haftalarda bu düşüncemi doktoruma iletsem ve sezaryende karar kılsak yine de çatı muayenesi yapıyorlar mı?
                Mskywalker normal doğum için direten doktorlardansa bakmak isteyebilir canım isteğe bağlı sezaryen neden istiyorsun bir hastalık falan mı yoksa korkudan dolayı mı
                  Sibelclskn3 korkuyorum normal doğumdan canım o yüzden sezaryen istiyorum tabi doğum zamanı yaklaştıkça belki fikrim değişir ya da doktorum cesaretlendirir bilemiyorum 🥰
                    Mskywalker normal Doğum çok güzel bitanem korkma yanı doğurduğun anda bitiyor hersey agrı cekiyorsun ama kucağına verince kuş gibi oluyorsun ama sezaryende dikişlerin agrıyor gaz sancısı için baya uğraşıyorsun sütün hemen gelmiyor bide agrılarından dolayı yanında bir olmadan bebeğini rahat rahat Alıp emziremiyorsun tabi sezaryanjnda en güzel yanı gidiyorsun agrı çekmeden hop alıyorlar bi dikiş agrın oluyor sancı cekmiyorsun saatlerce