Duyguukrtgl bi kaç gün önde sayılır usg de başka tarih yazıyor
Çatı muayenesi oldum 🤰
Umaymoms bir dakika bile sürmedi canım
Duyguukrtgl hayır ya korkma hepsi bir değil bazısı biraz acımasız davranıyor o kadar
Slcndereli normalde 36 dan itibaren başlıyorlar ama başka sıkıntın varsa 34tye de yaptran doktorlar var
Sibelclskn3 aynen öyle canım katılıyorum sana
Huriyemustafa eheh bende aynı canım bumuymus dedim korkuyodum çok bugün bende çatı muayenesi oldum anlayamadım tam acimadi da öyle 😊işte kasmamak gerekiyor kendini
Sibelclskn3 maşallah canım 🤗bize de 36+1de 3308 gram dedi ve 4 kiloyu geçerse sezeryan olabilirsin dedi bakalım hayırlısı artık 🙂
Sibelclskn3 açıklık ne kadar
Sibelclskn3 napiyoki muayene ederken
Lavinia1924 nasıl normal mı doğumun canım kilosu nasıl bebişin
Bayrak34 aman dikkat et fazla yeme bu aralar ben kestim ama yinede beyfendi kilo alıyor 😂
FSCMK açıklığım Yokmuş canım 🤦♀️ Keşke olaydı valla ne Ümit’lerle gittim allah biliyor hep dua ettim açıklığım olsun Doğuma alsın diye Yok diyince yıkıldım hatta baya hazırlıklı gittim duş aldım bütün ağdamı tamamladım saclarımı fönledim neler neler😅
turkan87 öyle üst kemiğe sağa ve sola alta 3 parmagıyla baya ittirerek baktı ciddi ciddi karıştırdı 🤦♀️😂
Sibelclskn3 öyle canım ama yarın kontrolum var gidio dicem ben normal yapmak istemiyorum diye inan o kdar korktum ki onun acısı öyle ise normali düşünmiyorum
Sibelclskn3 olanlir canım benim tam günü günüme ondan aynıyız :) 150 grm fazlasın o kdarcık birşy olmax
Duyguukrtgl kendini şartlama canım ama zaten doktorlar korktuğunu anlayınca sezeryan yapmak istiyorlar çünkü bebek sıkışıp kalır o anda bayılırsın vakumlamak zorunda kalırlar diye tehlikeye atmıyorlar direk sezeryana alıyorlar
Duyguukrtgl ben onların canını yerim sağlıkla alalım kucağımıza hayırlısıyla 😍 3 asagı 5 yukarı doğunca fark edecek kiloları zaten
Sibelclskn3 bir kaç kere acilde kadınlara alttan bakarken denk geldim bağır çağır ondan beridir korkuyorum
Sibelclskn3 aynen yarın gidicem bende bakalım normalmi seseryanmı :) cok heyecanlıyım yarın yine korkulu rüya allltan bakıcak kesin :(