Slcndereli normalde 36 dan itibaren başlıyorlar ama başka sıkıntın varsa 34tye de yaptran doktorlar var
    Huriyemustafa eheh bende aynı canım bumuymus dedim korkuyodum çok bugün bende çatı muayenesi oldum anlayamadım tam acimadi da öyle 😊işte kasmamak gerekiyor kendini
      Sibelclskn3 maşallah canım 🤗bize de 36+1de 3308 gram dedi ve 4 kiloyu geçerse sezeryan olabilirsin dedi bakalım hayırlısı artık 🙂
        FSCMK açıklığım Yokmuş canım 🤦‍♀️ Keşke olaydı valla ne Ümit’lerle gittim allah biliyor hep dua ettim açıklığım olsun Doğuma alsın diye Yok diyince yıkıldım hatta baya hazırlıklı gittim duş aldım bütün ağdamı tamamladım saclarımı fönledim neler neler😅
        turkan87 öyle üst kemiğe sağa ve sola alta 3 parmagıyla baya ittirerek baktı ciddi ciddi karıştırdı 🤦‍♀️😂
          Sibelclskn3 öyle canım ama yarın kontrolum var gidio dicem ben normal yapmak istemiyorum diye inan o kdar korktum ki onun acısı öyle ise normali düşünmiyorum
            Duyguukrtgl kendini şartlama canım ama zaten doktorlar korktuğunu anlayınca sezeryan yapmak istiyorlar çünkü bebek sıkışıp kalır o anda bayılırsın vakumlamak zorunda kalırlar diye tehlikeye atmıyorlar direk sezeryana alıyorlar
              Duyguukrtgl ben onların canını yerim sağlıkla alalım kucağımıza hayırlısıyla 😍 3 asagı 5 yukarı doğunca fark edecek kiloları zaten