Benim 38.haftada 2800gr dı, Dr normal doğum için gayet iyi gidiyorsun dedi hiçte öyle geride falan demedi bebeğin herşeyi normal gittiği müddetçe kilosu az olsa da bişey olmuyor doğduktan sonra hemen toparliyorlar zaten yeterki sağlığı yerinde olsun sıkma canını gayet normal bir durum bu
  • Elvn bunu yanıtladı.
  • Elvn bunu beğendi.
    Elvn cnm bn 35. Haftadayım şimdi uygulamaya girişte artık çok kilo almaz gibi birşey yazıyordu bebeğin kaç kilo kaçıncı haftadasın ? Doktor geriden mi geldiğini söyledi
      Sabah kahvaltıda kıymalı yumurta bebeğe çok kilo aldırıyor denemekte fayda var deneyin derim 😊
      • Elvn bunu yanıtladı.
      • Elvn bunu beğendi.
        Elvn tedbiri alalım da gerisi zaten genetik bi şey
        • Elvn bunu yanıtladı.
          Elvn günümüz aynıymış benim de 37+1. Kilomuzda aynıymış hatta 2 gün önce kontrolde 2800 civarıydı. Doktorum bana senin yediklerinle alakası yok oda bebeğin yapısı siz minyonsunuz oda minyon diyo canım. Bebek doğum kanalına girmiş mi ? Açılman filan mı varda 38/39da doğar dedi ? Bende ne açılma ne sancı nede bebek kanalda 🤦‍♀️
          • Elvn bunu yanıtladı.
          • Elvn bunu beğendi.
            Papatyam34 aynn canm yapcak bisi yok elmden geleni yapyom ama olmyo iste bnmkide 1 haftada 100 grami zor alms
            Annee1 ins canm ya toparlar dogdktan snra
            Ersozburcin bu hafta geriden gelyo demedi kilo almams aslnda onada normal dedi normal dogum istedgm icin bn kafaya taktm
            Tuna58 bnmkide kanala tam grmems ama dogum pozisyonnda 38 39 da dogar dedi bol bol yuru dedi acilmam varms 2 cm mis
            Elvn ben 37+1 doğum yaptım canım kilosu ultrason da 3450 gr idi 36+0 da ama doğum kilosu yani 37+1de 3145 di ultrason da 200 250 gr oynama olabilir. Bi de plasenta yaşlanması mi var acaba
            • Elvn bunu yanıtladı.
              Elvn sen niye takıyor canım illa 3 kilo 4 kilo olacak değilim sağlıklı olsun yeter
              • Elvn bunu yanıtladı.
              • Elvn bunu beğendi.
                Yasemincifci aynn canm saglikli olsnda bn kucuk bebsleri kucagima alamyrm alamazsam tutamzsam korkusu var
                BusraCk yoo yok plesantada sorn cunkundoktr hersey yolunda dedi
                  Elvn o zaman bol bol kilo yapan şeyler yiyin zaten 2500 gr üstünde olursa sıkıntı olmaz önemli olan sağlığı yerinde olsun
                  • Elvn bunu yanıtladı.
                    2500 üstünde sıkıntı olmuyormuş doktorum öyle dedi. Canınızı sıkmayın, stres de bebeğinizi olumsuz etkiler. Kilosu kötü değil rahat toparlayabilir