• 3 ay geçti sabah bulantıları geçmedi???

Her sabah mide bulantısı ile uyanmaktan mahvoldum... Ne zaman geçicek bu bulantılar 😔

Ben suan 37 haftalık hamileyim. Ilk 5 ay neredeyse her sabah bulantım oldu. Ne yaptıysam geçmedi. Çubuk kraker,leblebi falan yedim ama bana mısın demedı 😄🙈 cok zor günler Allah yardımcın olsun. Hatta benım 30lu haftalardan snra yine başlamıştı. Bazı anne adayların böyle geçiyormus hamile dönemi.

Canım bulantıyı tam 4.5 ay çektim artık hiç birşey fayda etmedi emedur diye bi ilaç var onu kullandım bir de elime çok az tuz döküp onu yalıyordum yoksa geçmiyor lanet bulantı 😭

Canım bende 12+2 deyim benim sabah değil gece oluyor ve öğleden sonra oluyor öyle böyle değil en etkili olan zofran 8 mg bile işe yaramadı ama artık eskiye göre alıştım sanırım başa gelen çekiliyor

Benimde 20. Haftanın ortasına kadar sürdü ve ne yesem su dahi içsem çıkartıyordum sabah akşam 24 saat sürüyordu resmen uykuya bile doğru düzgün dalamıyordum bulantıdan leblebi tuzlu çubuk nane limon hiçbirşey işe fayda etmiyor malesef 😔

Burcu Valla bana da hiç bişey etki etmiyor önceden Nutella ile grisini iyi geliyordu bi nebze şimdi afedersin onu da çıkarıyorum... Benim de geçecek gibi değil sanırım doğurunca kadar çekicem... Sosyal hayatımı bile etkiledi artık😞Senin bebişin cinsiyeti ne ordan da tahminde bulanayım bari kendime😂

Doganmoms Tuzu denerdim ama ailede hipertansiyon var diye uzak duruyorum tuzdan... Ama emadur'u doktora sorayım bende içeyim hamile değilken içiyordum sahiden kuvvetli bir ilaç

Banu Bende zofran 4 mg içiyorum ama ona rağmen yine de kusuyorum.. Benim de saatleri çok dengesiz.. Her sabah mutlaka oluyor ama bazen dediğin gibi öğlen bazen de akşam oluyor.. Gece uykudan uyanıp kustuğumu bile biliyorum ama çok şükür onlar biraz daha azaldı...

Mommy Aynen kum döktüm doktor bol su iç dedi.. Ama bazen öyle bir hal oluyor ki suyu bile içtiğim gibi çıkarıyorum.. Hatta doktorum iki yudum al bırak bi anda içme yavaş yavaş iç dedi... Artık bebek iyi olsun da ben doğurana kadar çekmeye devam edicem anladım diyorum😞

• Banu bunu yanıtladı.

pamuksekerinannesi bende evdem dısarı cıkamıyordum ilk zamanlarda randevuma bile geç kalıyordum 😄 ama şimdilk iyi gbıyım gercı son ıkı haftam kaldı o da geçmek bilmiyor. Erkek bebek bekliyorum ben. Ama cokta cinsiyetle alakalı değil sanırsam herkes kızdır dedi mıiğde bulantımdan dolayı ama çıkmadı onların söyledikleri🤗

Mommy İnşallah canım ya🙏 Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin paşa 🙏 Bu sene de kimi duysam erkek bebeğe hamile benimki kız olursa artık gelirsiniz görüceye😂

Banu Ay yok ya alışamıyorum Valla canım bide ben kusma özürlüyüm resmen nefesim kesiliyor kıpkırmızı oluyorum eşimin korkudan eli ayağı titriyor 😂

• Banu bunu yanıtladı.

Burcu Dün Doğum günümdü annemler eşim herkes bir sürü şey yapmış mum üfleyip çekildim kenara onlar yedikçe ben öğürdüm😂 Ne özel hayat ne sosyal hayat kalmadı resmen😔