• 3 ay geçti sabah bulantıları geçmedi???

Doganmoms Tuzu denerdim ama ailede hipertansiyon var diye uzak duruyorum tuzdan... Ama emadur'u doktora sorayım bende içeyim hamile değilken içiyordum sahiden kuvvetli bir ilaç

Banu Bende zofran 4 mg içiyorum ama ona rağmen yine de kusuyorum.. Benim de saatleri çok dengesiz.. Her sabah mutlaka oluyor ama bazen dediğin gibi öğlen bazen de akşam oluyor.. Gece uykudan uyanıp kustuğumu bile biliyorum ama çok şükür onlar biraz daha azaldı...

Mommy Aynen kum döktüm doktor bol su iç dedi.. Ama bazen öyle bir hal oluyor ki suyu bile içtiğim gibi çıkarıyorum.. Hatta doktorum iki yudum al bırak bi anda içme yavaş yavaş iç dedi... Artık bebek iyi olsun da ben doğurana kadar çekmeye devam edicem anladım diyorum😞

• Banu bunu yanıtladı.

pamuksekerinannesi bende evdem dısarı cıkamıyordum ilk zamanlarda randevuma bile geç kalıyordum 😄 ama şimdilk iyi gbıyım gercı son ıkı haftam kaldı o da geçmek bilmiyor. Erkek bebek bekliyorum ben. Ama cokta cinsiyetle alakalı değil sanırsam herkes kızdır dedi mıiğde bulantımdan dolayı ama çıkmadı onların söyledikleri🤗

Mommy İnşallah canım ya🙏 Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin paşa 🙏 Bu sene de kimi duysam erkek bebeğe hamile benimki kız olursa artık gelirsiniz görüceye😂

Banu Ay yok ya alışamıyorum Valla canım bide ben kusma özürlüyüm resmen nefesim kesiliyor kıpkırmızı oluyorum eşimin korkudan eli ayağı titriyor 😂

• Banu bunu yanıtladı.

Burcu Dün Doğum günümdü annemler eşim herkes bir sürü şey yapmış mum üfleyip çekildim kenara onlar yedikçe ben öğürdüm😂 Ne özel hayat ne sosyal hayat kalmadı resmen😔

Banu Ay evet ya bende afedersin tuvaletten mutfaktan çok tiksiniyorum gider mi kokuyor omu rahatsız ediyor diyorlar alakası yok o kadar saçma şeylere midem bulanıyor ki zaten ben bile yok artık diyorum.. Düşün yastığa saçım düşmüş görünce öğürüyorum😂😂😂😂

Sebla55 Aynı aynı bende ne temizleri çıkarıp yerleştirebiliyorum ne de kirliyi koyabiliyorum.. Hadi bugün iyim diyorum giriyorum istifra ederek çıkıyorum.. İnşallah en kısa zamanda geçer hepimizin🙏