BEFECE doktorunuzun ismi nedir memnunmuydunuz İstanbula yeni geldim 2 aylık hamileyim guvenilir doktor hastane istiyorum bilgi verir misiniz rica etsem

Amine03 merhaba
    Ben devlet Hastanesi’nde doğum yaptım özele hiç gitmedim.Devlet Hastanesi’nde de doktor seçimi yapamiyorsunuz maalesef doğum sırasında tamamen şansınıza nasıl bir doktor denk geleceği

2 ay sonra

BEFECE merhaba ücretle tutulan odalar hakkında bi bilginiz var mı acaba☺️ ben silivride oturuyorum, çam sakura da seçeneklerim arasında yetişebilir miyim onu bilmiyorum 😂 eşinizi refakatçi olarak kabul ediyorlar mı

BEFECE masaAlalh ne güzel doğum olmuş. Allah mübarek eylesin evladiniza sağlık sihat eylesin insallah benimde nasispe üçüncü doğumum olacak ilk ikisi normaldi bu danormal sağlıkla olur inşallah. Normalde özele gidiyorum son 1 ay kaldı doğumuma doğum ücreti muane #50 arttı aniden buz gibi soğudum
    Doktorumu çok seviyorum gene Allah muhafaza acil bir seu olursa cam sakuraya gidene kadar kendi doktora giderim diyorum ama cam sakura da akilimin köşesinde daha önce 2 defa muane oldum bir de detayliya girdim. Bakalım neler bekliyor bizi. Boyle olumlu güzel seyelr duyunca sempatim artıyor 😂

BEFECE maşallah sağlıcakla büyütün bebeğinizi Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin 🤗

pamuksekerinannesi merhaba ücretli oda bilgim yok maalesef refakatçi olarak da sadece kadın olması gerekiyor diye biliyorum çünkü doğum katında sadece kadınlar var temizlik personeli bile kadın çünkü ☺️

YaseminBatrk Aminnn çok teşekkür ederim 🥰 rahat olun bence ben öyle yaptım çünkü inanın özeller e o kadar para vermeye gerek yok bence Rabbim size de kolay doğum nasip etsin güzel insanlara denk gelirsiniz inşallah 🤲 Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🥰💐

BEFECE ay maşaAllah darısı başıma, 🥹 benim merak ettiğim şey dikişinizin olmayışı. Nasıl başardınız? Yavaş yavaş mı ıkınarak nasıl oldu en korktuğum şey dikiş 😣

Ay ne guzel gecmis dogumunuz masallah darisi benim basima insallah dikisiniz olmadi ne guzel bunun bir nedeni varmi

melekimm çok teşekkür ederim ☺️ inşallah sizinde kolay geçer dogumunuz🙏 sancı geldikçe tek nefeste ıkındım hep bölmedim hiç birde doktor sağolsun sancı geçince esnetme hareketleri yaptı ☺️

Aysun2834 teşekkür ederim ☺️ özel olarak birşey yapmadım tek nefeste ıkındım hep doktorumda sağolsun esnetme hareketleri yaptı ☺️

Esnetme hareketleri neler yaptiniz

Ozlem85 ıkınma geçince ebe parmağıyla perine masajı yapar gibi yaptı zaten açıklıkta tam olunca ve tek nefeste tüm gücünle ikininca hemen çıkıver di kızım size tavsiyem doğuma gitmeden nefes çalışmaları yapın mutlaka çok faydasını göreceksiniz ☺️ ben alttan muayene edilirken derin derin nefes alıp verdim hiç birşey hissetmedim sancı gelince de aynısını yaptım hiç zorlanmadım ıkınma gelince de derin bir nefes alıp çenemi göğsüme dayayıp tek nefeste ıkındım 🥰