pamuksekerinannesi bende evdem dısarı cıkamıyordum ilk zamanlarda randevuma bile geç kalıyordum 😄 ama şimdilk iyi gbıyım gercı son ıkı haftam kaldı o da geçmek bilmiyor. Erkek bebek bekliyorum ben. Ama cokta cinsiyetle alakalı değil sanırsam herkes kızdır dedi mıiğde bulantımdan dolayı ama çıkmadı onların söyledikleri🤗
3 ay geçti sabah bulantıları geçmedi???
pamuksekerinannesi benim mide bulantıları yeni başladı :/
Mommy İnşallah canım ya🙏 Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin paşa 🙏 Bu sene de kimi duysam erkek bebeğe hamile benimki kız olursa artık gelirsiniz görüceye😂
Banu Ay yok ya alışamıyorum Valla canım bide ben kusma özürlüyüm resmen nefesim kesiliyor kıpkırmızı oluyorum eşimin korkudan eli ayağı titriyor 😂
Burcu Dün Doğum günümdü annemler eşim herkes bir sürü şey yapmış mum üfleyip çekildim kenara onlar yedikçe ben öğürdüm😂 Ne özel hayat ne sosyal hayat kalmadı resmen😔
ElifGecem Allah yardım etsin İnşallah uzun sürmez canım ya senin ne kadarlıktı bebişin?
pamuksekerinannesi yeni başladı 16 haftalığım
ElifGecem Aaa ilk 3 ay yoktu sonra oldu dimi 🤔
pamuksekerinannesi aynen annem ölüyorum sanıyor benimde ve yeni huylar edindim asla wc veya banyoda kusamıyorum balkonda poşete kusuyorum 🤣🤣
Banu Ay evet ya bende afedersin tuvaletten mutfaktan çok tiksiniyorum gider mi kokuyor omu rahatsız ediyor diyorlar alakası yok o kadar saçma şeylere midem bulanıyor ki zaten ben bile yok artık diyorum.. Düşün yastığa saçım düşmüş görünce öğürüyorum😂😂😂😂
pamuksekerinannesi bende mutfaktan iğrendim giremiyorum bide bulasık makınası kapagını acamıyorum 😣
Sebla55 Aynı aynı bende ne temizleri çıkarıp yerleştirebiliyorum ne de kirliyi koyabiliyorum.. Hadi bugün iyim diyorum giriyorum istifra ederek çıkıyorum.. İnşallah en kısa zamanda geçer hepimizin🙏
pamuksekerinannesi evet yoktu 😞
ElifGecem İnşallah çabuk atlatırsın canım 🙏