FHKK doktoruma sormadan icmek istemiyorm canim bide iki çesit varmis o şuruptan
    Bebegiiim kuzum ben renni kullanıyorum yoksa asla duramıyorum sabaha kadar oturduğumu biliyorum o yanmayla
      Bebegiiim bendede ayni sikinti var ve sakiz cignedigimde inanilmaz rahatliyorum hataa geciriyor ve geri gelmiyor
        Bebegiiim bana doktorum pulset 40 verdi, bi kaç gün içtim, tedavi etti sanki çok nadir yanıyor artık
          Bebegiiim benimde çok yanıyor 🤦‍♀️36. Haftadayım süt falan hiç fayda etmiyor gaviscon da kısa süre idare ediyor sadece geç saatte yemek yeme yemekten sonra hemen uzanma azda olsa hafifletir
            Bebegiiim sağlık ocağına da gidebilirsin pembesini içiyorum ben ferahlatıcı bi tadı var pek de kötü değil
              Bebegiiim benim de mide de yanma ekşime hazımsızlık reflü ne ararsan vardı canım. Doktoruma sordum gaviscon yazdı canım.içiyorum Arada etki ediyor.arada etkisiz.
                Bebegiiim kişiden kişiye değişir benim de çok mide yanmam olmuştu bana da gaviscon verdi ama bana fayda etmediği için hap olarak başka bi mide koruyucu verdi o iyi geldi ama herkese aynı değil tabi gaviscon kullanan hamile arkadaşlarımda var onlara iyi geliyo