butterfly4 amin canım allah razı olsun 😊 hepimiz sağ Salim kavuşalım meleklerimize inşallah 🙏🏻
17. Haftaya giricem -3 kilo vermiş olarak🤣 fazlaca bulantım var
butterfly4 yok canım doktor hiçbir şey söylemedi benim sadece mide bulantım oluyor o da aşırı derecede değil afedersiniz kusmam falan hiç olmadı çok şükür
Salmanc merhaba canim hayir normal doktorum bana sordu 30 nisanmi 1 mayismi ben 1 mayis secdim 38+1 haftaliq olacaz insallah bebek tam gelismis durmumda sikinti gormediyi icin bekleme gereyi duymadi
butterfly4 bende 22 deyim malesef bende tam 8 kilo almisssim.. sok gecirdm.. 50‘kiloyla hamile
Kalmisdm :((
Portakalcicegim migdem yanıyor benimde acayip ama guruldamasina dayanamıyorum ve yansada yemek yiyorum oncedende böyleydim ben hamile olmadan, gece ne olursa olsun aç uyuyamazdım hala öyle ondan kilo alıyorum dana gibi olucam:)
butterfly4 evet yemeğinde insanın başı dönüyor gözüm kararıyor az kilo alanlari kovalım posttan bu nedir ya sınır bozuyorlar :)
butterfly4 ay inşallah 🙏🏻💕normal oldu 2 kızım ama bu makat geliş dedi dr bugün kontrolum var artık bundan sonra değişmesi zor değişmediyse sezeryan olucakmısım onda da kilo zor verilyormus 🤔
butterfly4 29+1 haftalık olduk en son 25 de gıttım o zaman 17 kılo almıstım suan bılmıyorum 😔
butterfly4 ya ne kadar aciksam da 8 den sonra yemek yemiyorum hem rahatsız ediyo hem de kilomu dengede sağlıyorum
@Cilekannesi benim bulantılarım 16-17 haftalarda geçmişti darısı başına canım 🙂 bulantıdan mutfağa giremiyordum şimdi de mutfaktan çıkmıyorum 😁
@Merv52 bilmiyorum ki canım ama bana sorarsan iyi, kilo almak hem Doğumu zorlaştıran birşey hem de sonradan vermesi zor, hem de çocuk için bir faydası yok
    @Seyda_syd kilo yapmayan şeylerden yediğinden o zaman, ben ekmeksiz ne kahvaltı ne yemek sofrasından kalkamıyorum hep öyleydim🙁