Gizemburcuu normal doğumda çok acı oldumu ilk gebelik maruz görün 🌷
İki saatte normal doğum hikayem 😍
Haa birde yürüyüşlere kaçıncı haftada başladın acaba düzeni nasıldı her gün saati vesaire ? :)
Lothbrok yapmadım Canım ama hamileliğim boyunca çok hareketliydim
Deletedmom133 kolay olacak diye İnan hep olumlu düşün ben hiç aksini düşünmemiştim ve kolay oldu inşallah seninde öyle olur
Minaresad inşallah kolay olur canım dualarım sizlerle
Minaresad hepimizin inşallah
Selinnnce ıkınma esnasındaki sancıdan bahsetmek istemiştim Canım sancımın en çok olduğu andı ama o bile aşırı çok değildi 😍 doktorum doçent doktor Cemil Kaya Canım tavsiye ederim Ankara’da olanlara
Sarem Canım hiç bir şey yapmadım sadece devamlı hareket halindeydim bütün işlerimi hep kendim yaptım varsa onun etkisi vardır umarım seninkinde böyle kolay olur olumlu düşün 😍
Busimss amin Canım amin hepimizin evlatları sağ Salim büyüsün inşallah darısı başına 😘
ikimelekannesi___ aminnn😂😍
tubasd yok canım çok şükür bir haftada geçti ağrılar
Gizemburcuu kac haftaliktnz ve cati muaynesi ne zmn oldu canm gozun aydin darisi benm ve tum hamilelrn basina
Gizemburcuu canım tebrikler. ne kaar güzel gerçekleşmiş. darısı başımıza artık.
Esraykut hiç korkmayın Canım Allah gücünü veriyor merak etme sen bi avazda diye bir şey gerçekten varmış inşallah sana da nasip olur
GuelGltkn amin 🙏🏻
Ssraa amin Canım benim darısı başına 🙏🏻
Cnsukckk olmadı Canım
Naz2li1 hiç korkma dayanılmayacak birşey değil bebeği düşün sadece 😍 kolay olur inşallah hepinizinki
Ssraa Canım ben yürüyüşe hiç çıkmadım Altı ay zaten çalıştım sonra da evde devamlı hareketliydim o kadar özel bir şey yapmadım hiç
Elvn Canım çatı muayenesi benim çok erken oldu sanırım 32 de olmuştu o da kolay geçti hiç korkulacak bir şey değil Doğum da 38. Haftamda oldu