Gizemburcuu Allah herkese senin gibi doğum nasip etsin 🙏 Geçmiş olsun gözün aydın 🙏🌺 Bebeğinle ve ailenle sağlıklı bol uzun ömürler diliyorum..
İki saatte normal doğum hikayem 😍
Maşallah ne güzel ☺️ İlk Doğum mu ☺️
Gizemburcuu Maşallah sana inşallah diğer gebeliklerinde de böyle doğum yaparsın Bize de dua et Biz de böyle doğum yapalım Benimle ilk bebeğim
Gizemburcuu maşallah sana canım, kaçıncı haftada oldu doğum :)
Crnerkn Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah
Minikhediyem evet canım ilk Doğum
SafaMerve Allah hepinize böyle Doğum nasip etsin inşallah 😍
busratasci- son 15 gün kala geldi oğlum 😍
Peki doguma yakin neler yaptn
Helal olsun pilates yoga tarzı şeyler yaptınız mı
Gizemburcuu hayırlı olsun inşallah bizimde böyle rahat olur bende normal istiyorum inşallah açılmak olurda doğururum 🤗
Gizemburcuu darisi basimiza. InsaAllah bizim de boyle kolay olur. 39+6 tik yok
Gizemburcuu sag salim buyusun bebeginiz🙏
Gizemburcuu masallah ne guzel olmus. Doktorunuz kimdi?:) ve ikinma kolay degil demissiniz nedeni nedir
Gizemburcuu ay maşşallahhh Rabbim nazarlardan sakınsın 😍. Okudukca ben rahatladım resmen. Özel bişey yaptın mı gebelik boyunca mesela yürüyüş vs o tarz. Tekrar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu 😍
Gizemburcuu Maşallah size canım benim Rabbim bizlere de böyle hayırlı kolay doğumlar nasip etsin insallah sağlıkla büyüt minnoşunu 😍🤲🏻
Gizemburcuu Allah hepimize böyle doğum nasip etsin insAllah😄
Gizemburcuu maşaallah Allah bağışlasın canım dikisin vs yokmu
Gizemburcuu çok iyi ya 😍
Masallah ne güzel bir dogum gecirmissiniz biz 40+2 olduk ses yok acilma yok canim ya benimde ilk dogumum böyle okuyunca biraz korkum diniyor allah insallah hepimize böyle dogum nasip eder