Modies Darkrose batın olmasa olur mu , yanlış anlamayın da karın demek olduğu için. Çoğu bilimsel yaklaşımda alay konusu olur.
Benimisteo Darkrose Ares Dirilis Ertugrul da, Ertugrulun bas dusmanlarindan hrstiyan bi savasciydi. Sonradan dizide musluman oldu Ertugrul Aresin adini degistirdi Ahmet koydu. Aklima geldi ne alakaysa Ayaz Ahmet koyun😂 Bence Ayaz tek basina daha guzel
Benimisteo Darkrose Kuranda gecmesine gerek yok anlami guzel olsun. Hangi sahabe isimi kiranda geciyo ki mesela? Ama biz koyuyoruz anlami guzel diye
YudummBall Darkrose batını bizde istiyoruz ama sadece batın konulmuyormus yanına ya el batın yada abdül batın eklenmesi gerekiyormuş internette arastırdım azcık Allahın ismi oldugu icin bilgin olsun canım
Benimisteo Rabia2019 Wowwww gercekten de 37 de geciyo. Varya bir suru sayfaya baktim mealine geciyo sonra dedim belki tercume de bazen kelimeler farkli oluyo ya arapcasina bakiyim ciddi ciddi arapca da da Zeyd yaziyo😳 Cok ilgin cok sasirdim benim icin yeni bi bilgi olsu Allah razi olsun. Demek ki adi gecen sahabi varmis Kuranda. Zeyd isminin soylenisi de guzel bu ismi dusunecegum. Sayende piknikte butun sulalem yeni bisey ogrendi😄
Rabia2019 Benimisteo yaa canım benim 😁 çok seviyorum zeyd ismini ben de oğluma ömer zeyd ismi koymak istiyorum ama eşim zeyd söylenmesi zor diyor bakalım 🤷🏼♀️
Aysegul27 Darkrose ares hristiyan ismi gbi bence ya, dirilis dizisinde hristiyan bi komutanin adiydi Ares hic tabsiye etmem. Batin cok guzel bi isim ama Allahin isimlerinin onune Abdul koymasi tavsiye ediliyor. Dolayisiyla Ayaz Abdulbatin pek uyumsuz oluyor. Daha yumusak isimler dusunebilirsiniz mesela Yusuf vs. Oglumun adi Yusuf masallah okadar uysal bi cocuk ki bazen sasiriyorum yasitlari cok hircin yerinde duramiyor benim oglum cok uysal masallah. Ben isime bagliyorum ya insan cidden ismine cekermis
Benimisteo Rabia2019 Benim ilk oglumun adi Ali Ömer. Iki isimden de vaz gecemedigim icin ikisini de koydum o kadar guzel isimler ki cok severek kullaniyoruz. Ömer gercekten bi erkege cok yakisan bi isim yanina Zeyd yakisti bence yani kuran da geciyomus ya simdi bu gun etkilendim😄 bide Peygamberimizin Cok sevdigi birisi ona cok sadik birisi oglu gibi gordugu sahabi. Eger gercekten cok istiyosan kocani doguma sok ve sancilarini gorsun. Ondan sonra zaten kendiliginden der istedigini koy😂 bende oyle olmistu😂