Darkrose Elikkk ares savas tanrisi ismi oldugu icin ve gercekten insanlarin isim anlamlarini tasidiklarina inaniyorum. Bu yuzden degistirme karari aldik 😏
oguzs Batın ın diger anlami karın demek. Dini isimleri ozellikle peygamber veya allahin isimlerini cocuga koymak.. ilerde yeri gelecek kizacaksin vs
Darkrose oguzs Batını 2. ismi olarak koymayi dusunsuk zaten canim ayaz kuranda gecmedigi icin genelde ayaz kullanilacak 😐 Bilemedim valla 😕
Rabia2019 Darkrose Allah’ın isimlerini başına abdül koymadanw koymak uygun değil canım çünkü onlar Allah’ın zatına has sıfatları
Darkrose Rabia2019 Off bu isim işi gerçekten en zoru sanırım 😕 Farklı isim fikirleriniz varsa onlarida alabilirim . Ayazın yanına uyacak
Hzlhakko Darkrose batın güzel isim çocuk ismini taşıyor ben buna inanıyorum bende Pamir düşünüyorum erkek olursa ☺️
Benimisteo Darkrose Kuranda gecmesine gerek yok anlami guzel olsun. Hangi sahabe isimi kiranda geciyo ki mesela? Ama biz koyuyoruz anlami guzel diye
Darkrose oguzs Gercekten oyle bu zmana kadar ismi bu olur dedik ama biraz sıkntılı olunca ismi etkileyebilir diye dusunduk 😑 Gercekten cok zor erkek bebege isim bulmak 😏
Rabia2019 Darkrose ilk müslüman olan sahabilerden, peygamber efendimizin yakın dostu ve en önemlisi kuranda adı geçen tek sahabi 😊
gksuaks Darkrose Ayaz batın bence kulağa güzel geliyor birbirine de uymuş iki isimde güzel. Bence çok fazla da düşünmeyin kafası karışıyor insanın bi süre sonra.
Darkrose Mimnak Google da arastirirken bulduk bizde hem biraz farkli geldi ama Ayaz Batın olarak uydumu onu pek bilemedim 😊