Darkrose Elikkk hamile kaldigimda erkek olursa ismi bu kiz olursa bu desik hamileligimin basindan beri sorunlu geciyor 😒 bide sogunca bu ismi koyarsak iyice negatif olacak diye degiatirmek istedik . Hayirlisiyla sagligiyla bir dogsa 🙏
Ebr_3534 Darkrose batın harika bi isim bende çok istiyorum ama. Eşimle anlaşmıştık erkek olunca eşim kız olunca ben koyucam diye 😂 şimdi eşimde beni uğraştırıyor illa kendi istediğii olsun diye.. bence batın ismi çok güzel koyabilirsiniz allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh 🤲🏻
TatlisBirAnne Darkrose Allah Teâlânın ismlerini koymak çok büyük günah. Hangisi olursa olsun. Lütfen bu hatalara düşmeyin. Peygamber ismi olsa olur ama ASLA VE ASLA Esma-ül-Hüsna Koyulmaması gerekir. Asla.
nilipek Darkrose Ares savaş tanrısı diye geçer iyi olmuş vazgeçtiğiniz😁 Batın konusuna gelirsek bu tarz esmalar tek başına kullanıldığında ağır gelebiliyor. Ayaz tek başına daha hoş😊
emircagandestan Zeynepemrepp Darkrose işinizekarışmak gibi olmasında ayaz aras yamaç doruk böyle isimlerbiraz isimlikten cikismis gibi..yok miran yok karannn..batin ismine gelince çok güzelama tek konulmaz önüneabdül koymanızlazım benim dayımkoydu bu ismi oğluna abdulbatin die,,
Modies Darkrose batın olmasa olur mu , yanlış anlamayın da karın demek olduğu için. Çoğu bilimsel yaklaşımda alay konusu olur.
Benimisteo Darkrose Ares Dirilis Ertugrul da, Ertugrulun bas dusmanlarindan hrstiyan bi savasciydi. Sonradan dizide musluman oldu Ertugrul Aresin adini degistirdi Ahmet koydu. Aklima geldi ne alakaysa Ayaz Ahmet koyun😂 Bence Ayaz tek basina daha guzel
Benimisteo Darkrose Kuranda gecmesine gerek yok anlami guzel olsun. Hangi sahabe isimi kiranda geciyo ki mesela? Ama biz koyuyoruz anlami guzel diye