Çin takvimiyle gerçekte tutan kaç kişi var
Çin takvimi tutan varmı
zlemYeilyeniceTop tutmuyor canım ben baktım tutmamıştı 🙂
İki kızımda da tutmuştu 😊 Bu kez erkek çıktı. Bakalım daha öğrenemedim onu.
zlemYeilyeniceTop benim tuttu ama tutmayan cok kisi var bence biraz tesaduf 😊
Handeaslan39 sizinkini cok merak ettim yanlis hesaplamis olabilrimsiniz. son adet tarihiniz ve kendi dogum tarihinizz nedir bide sizin niyetinize ben bakabilirmiyim🙂)
zlemYeilyeniceTop tutan cok kisi var yuzde 50lik bi saptama cunku 🙂
hjertemami kac çocuğun var kac yasındasın 😀 Maşallah
Bende gebeliğimi çin takvimine göre planladım ve tuttu 😊 Kız ayı yada erkek ayından bir gün sonra bile hamile kalsan tutmayabiliyor baştan ayarlamak lazım
zlemYeilyeniceTop benimki tuttu 😊
Otomatik hesaplayan var yaşını bir yaş ileri atıyor sanırım onda tutmadı ama normal takvime göre tuttu 🙂
Benim tutmadı 😂
Busranagme 28 yaşındayım 🙂 2 kızım var 😍 3.cü hamileliğim hayırlısıyla canım 🌷
Benim çin de rusta tutmuştu. İkisindede erkek diyordu zaten erkek hissediyordum. Öylede oldu Allahın izniyle 8 gün sonra kollarımda olucak inşallah
Bende tuttu 🙂
Tuttu😁erkek diyordu beş ay göstermedi biz çin takvimi tutmadı kız bu dedik ama erkekmş😁😂😂😂
zlemYeilyeniceTop Canım ben 24 yasindayım ve 3.bebegime hamileyim🙈4yasinda oglum 11aylik kizim var ve ilk 2si cintakvimine göre tuttu.👫Simdide 14haftalik hamileyim🌹 cinsiyeti bilmiyoruz buda erkek cintakviminde bakalim buda tutucak mi?😊😍
Benim de tuttu ama inanmıyorum tabiki🤔
Benim de tutmadı ama son adet tarihine göre tutmadı. Hamile kaldığın tarihe göre söylüyor olabilir. Çünkü benim 17temmuzdu son adet tarihim kıza denk geliyordu yumurtlama tarihi 1 Ağustos’tu ve erkekti. Bebeğimde erkek.
uzumveannesi son adetinize gore degil , hamileleiginizi ogrendiginiz aya gore bakiliyor zaten. yani mesele temmuz da son adet gormussunuz ya hamile oldugunuzu ancak zaten agustosta anliyabilirsiniz o medenle hamileliginizi ogrendiginiz ayi baz olarak alacaksiniz. agustos yani🙂
tazeanneyasemin çin takvimi otomatik bakılıyor ve son adet tarihini istiyor. O bilgileri girince kız çıkıyordu. Ben onun yalancısıyım 😅