Naznaz Otomatik hesaplayan var yaşını bir yaş ileri atıyor sanırım onda tutmadı ama normal takvime göre tuttu 🙂
2cocuk1kediannesi Benim çin de rusta tutmuştu. İkisindede erkek diyordu zaten erkek hissediyordum. Öylede oldu Allahın izniyle 8 gün sonra kollarımda olucak inşallah
Nurarslan zlemYeilyeniceTop Canım ben 24 yasindayım ve 3.bebegime hamileyim🙈4yasinda oglum 11aylik kizim var ve ilk 2si cintakvimine göre tuttu.👫Simdide 14haftalik hamileyim🌹 cinsiyeti bilmiyoruz buda erkek cintakviminde bakalim buda tutucak mi?😊😍
uzumveannesi Benim de tutmadı ama son adet tarihine göre tutmadı. Hamile kaldığın tarihe göre söylüyor olabilir. Çünkü benim 17temmuzdu son adet tarihim kıza denk geliyordu yumurtlama tarihi 1 Ağustos’tu ve erkekti. Bebeğimde erkek.
tazeanneyasemin uzumveannesi son adetinize gore degil , hamileleiginizi ogrendiginiz aya gore bakiliyor zaten. yani mesele temmuz da son adet gormussunuz ya hamile oldugunuzu ancak zaten agustosta anliyabilirsiniz o medenle hamileliginizi ogrendiginiz ayi baz olarak alacaksiniz. agustos yani🙂
uzumveannesi tazeanneyasemin çin takvimi otomatik bakılıyor ve son adet tarihini istiyor. O bilgileri girince kız çıkıyordu. Ben onun yalancısıyım 😅