tazeanneyasemin Handeaslan39 sizinkini cok merak ettim yanlis hesaplamis olabilrimsiniz. son adet tarihiniz ve kendi dogum tarihinizz nedir bide sizin niyetinize ben bakabilirmiyim🙂)
Asli Bende gebeliğimi çin takvimine göre planladım ve tuttu 😊 Kız ayı yada erkek ayından bir gün sonra bile hamile kalsan tutmayabiliyor baştan ayarlamak lazım
Naznaz Otomatik hesaplayan var yaşını bir yaş ileri atıyor sanırım onda tutmadı ama normal takvime göre tuttu 🙂
2cocuk1kediannesi Benim çin de rusta tutmuştu. İkisindede erkek diyordu zaten erkek hissediyordum. Öylede oldu Allahın izniyle 8 gün sonra kollarımda olucak inşallah
Nurarslan zlemYeilyeniceTop Canım ben 24 yasindayım ve 3.bebegime hamileyim🙈4yasinda oglum 11aylik kizim var ve ilk 2si cintakvimine göre tuttu.👫Simdide 14haftalik hamileyim🌹 cinsiyeti bilmiyoruz buda erkek cintakviminde bakalim buda tutucak mi?😊😍
uzumveannesi Benim de tutmadı ama son adet tarihine göre tutmadı. Hamile kaldığın tarihe göre söylüyor olabilir. Çünkü benim 17temmuzdu son adet tarihim kıza denk geliyordu yumurtlama tarihi 1 Ağustos’tu ve erkekti. Bebeğimde erkek.
tazeanneyasemin uzumveannesi son adetinize gore degil , hamileleiginizi ogrendiginiz aya gore bakiliyor zaten. yani mesele temmuz da son adet gormussunuz ya hamile oldugunuzu ancak zaten agustosta anliyabilirsiniz o medenle hamileliginizi ogrendiginiz ayi baz olarak alacaksiniz. agustos yani🙂
uzumveannesi tazeanneyasemin çin takvimi otomatik bakılıyor ve son adet tarihini istiyor. O bilgileri girince kız çıkıyordu. Ben onun yalancısıyım 😅