Betulpehlivan dishonest canım korkma dayanıyor ben 10 haftadır yatıyorum artık hic biyerim tutmuyor benim kasılmam var rahim agzım kısa 20 mm 14 lere kadar düsmüstü suan 20 acılma da olmustu bebek zaten sürekli asagada dogum pozisyonunda yani anlıcagan hepsi var bende suan 30+5 olduk cok dua ettm cok cabaladm cok dayandm yemegi bile yatakta yedim simdi dogarsa hic üzülmem cünkü rabbim 10 hafta dayandıttırdu buna sükür 20. Haftadan beri bu var ozmn dogsaydı yasama sansı yoktu ama suan o sansı olması bile beni cok mutlu ediyor sükürler olsun az az gezinmeye basladım artk ne zaman yazdıysa ozmn gelicek ilaclarınızı düzenli kullan dıgınız ve Yattıgınz sürece hic birsey olmuyor korkmayın dayanıyor🙏🙏
Destina21 dishonest bende de bugün ağrı olunca gittim zaten 1 aydır baş aşağıydı.. 35. Haftadayım.. sancim ve kasılmalarım var .. Adalat hap verdi onu kullanıcam bakalım inşallah zamanında gelirler..
dishonest 031965 bilmiyorum nst girecem şimdi Salı günü sancım 20 lerdeydi zaten kasılmam çok fazla bugün de vajinada baskı ve sızı hissediyorum. Zaten bebeğin kafası 2 haftadır orada.
031965 dishonest 20 sancı pek sancıdan sayılmıyor, benim de 27den beri bebeğim doğum pozisyonu almış şekilde bir parmak açılmam var o da ilerlemedi zaten. Seni de alttan muayene etmezler haftan erken sancının düzenli ve yüksek olması lazım
Selin4335 Açılma olup olmadığına ne zaman bakıyorlar ben 40haftada Doğum yaptım sancım çıkmadı hiç de bakmadı doktor suyu azaldı kalp yavaşladı acil sezeryan olmuştum 🤷♀️ şimdi 32deyim haftaya net var bakalım ikinci hamileliğim bu nolacak
dishonest 031965 benim erken Doğum riskim çıktı 31 de iki haftadır yatıyorum sancım az önce 40 çıktı bebek de kanala yerleşmiş. Doktor da sevk verdi.
hamisebe dishonest derecesi kadar sıklığıda önemli sancının,10 dakikada 3-4 gelmesi doğumun habercisi
kbratsn dishonest 34 haftalıkken acilmam ve az bi sancıyla yattım hastane ye durdurdular şimdi 37 olduk bekliyorum gelsin diye görümcemin 5 cm acilmasi olmus ayni sekilde sanci hic yokmus onu da durdurmuslar 39 haftalıkken doğum yapmış
hamisebe dishonest tavan 100olduğu için 50üzeri olması ve 10 dakikada 3-4 sancı olması önemli. Sancıyı nerede hissettiğinizde önemli
hamisebe dishonest önemli olan senin hissetmen canım, idrar yollarınada bir baktır , enf olabilir , benim uzman doktorum en önemli bulgunun hastanın kasık ve belinde sancı hissetmesi der
Yagmur9833 dishonest sükret hissetmiyorsun😔 benimde nstde sancilarim 75lere kadar vuruyor yatis verdi evde 34 hafta olduk bugun 2 haftadir inanilmaz sanci cekiyorum kivranip agliyorum😥😥 acilma yok sukur dayanabildigim kadar dayancam ne kadar gec dogsa o kadar iyi ama doktor en falza 15 gun disini sık dedi
dishonest hamisebe benim doktorum da nst de çıkan önemli senin hissettiğin değil dedi 😂😂 3 gün sonra 34 Doluyor isterse gelsin diyorum şimdi 🤦🏼♀️
dishonest Yagmur9833 allah yardımcın olsun gerçekten zordur eminim. Ben kasılma ağrısında sızlanıyorum 🤦🏼♀️ Nasıl doğuracaz bakalım
hamisebe dishonest sen hissetmezsen ıkınamazsın ve baş ilerlemez onun için senin hissetmen daha önemli
hamisebe dishonest parmak ucuysa ve hisssetmiyorsan daha vakti vardır canım merak etme, ilişkiden kaçın , kanama ve nişan gelirse acile git yeter
Yagmur9833 dishonest seninde ya sagol bide catim darmis biraz o kadar sancidan sonra sezeryan ihtimalimde var ona yaniyorum🤦♀️ bebisler zamaninda saglikla gelir insallah