Kizlar basiniza boyle bisey geldi mi ben ruyamda gordum ki doktor ultrasonda bakip erkek dedi olabilir mi boyle olan varmi???
Rüyada bebegin cinsiyetini ögrenenler
Saglikci Been🙋 rüyamda erkek olduğunu gördüm ertesi gün doktora gittiğimde erkek olduğunu öğrendim😊
Saglikci ben hem hamile olduğumu hem cinsiyetini rüyam da gördüm ikisi de doğru çıktı hamile olduğumu gördüm eşime söyledim test aldı çift çizgi çıktı rüyamda erkek bebek gördüm kucağımda emzirirken babasının aynısıydı 1 hafta sonra doktor net olarak erkek bebeğiniz olucak dedi allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏
Saglikci Ben ruyamda erkek gordum doktora gittik kız dediler hatta esim ruyalar tersine cikarmis dedi gulduk ikinci gidisimizde erkek dedi doktorumuz ilkinde gostermemis kendini yani ruyamdaki cikti😁
Bende incir reçeli yaparken gordüm kendimi rüya tabirine baktım hamile bir bayanın kız evladının olacağına işarettir yazıyordu ve diyer hafta gittik cinsiyet öğrenmeye kız çıktı 🤗
Ben 2 kez rüyamda kızım olduğunu gördüm biri 2. Aydaydı diğeri biraz daha sonraki zamandı. Doktorum 2li tarama testinde %80 erkek dedi. 16.hafta usg kontrolümde yine erekk gibi dedi. 20. Hafta ayrıntılı ultrasona girdiğimde kızım olacağını öğrendim. Erkek olcağını öğrendiğimde çok sevinmiştim ama içimde de hep bi eksiklik hissetmiştim. Kız olduğunu öğrenince içim rahatladı bi hafifledim sanki😊 bu ilk bebeğimiz herşeyden önce sağlıklı olması önemli olan ama kız oldğunu öğrendiğimizden beri hep gördüğüm rüyalar aklıma geliyor💞
Saglikci ben rüyamda çocuğumun kız olduğunu görmüştüm ve 1ay sonrasında da doktorum Kızın olacak dedi 😊 hayırlısı Allahtan kız da erkek de olsa yeterki sağlıklı olsunlar🙏🏻
- Düzenlendi
Bende 13 haftalığım hamile olduğumu öğrenmeden öncesinden beri 3 kez kızım olacak görüyorum Ama daha göstermedi cinsiyetini çok merak ediyoruz🙂🙂🙂🙂
Bernaresul ertesi gun netlestirmek guzel olmustur bizim en az 2 hafta var
Ben hep kız bebek dünyaya getiriyordum. Öyle de olacak İnşaAllah 😌❣
Bn hep erkek istemiştim hamileliği öğrendiğimde karnımı oğlum diye sevdim sonra rüyalarımda erkek bebek ve doğum yaptığımı gördüm cinsiyeti öğrenmeye gttmde erkek dediler 💙🙏
Bende ruyamda hamile oldugumu görmüstüm karsidaki komsum hamile hatta ondan etkilendim sanmistim test aldim hemen pozitif cikti cinsiyetinide erkek olarak goruyodum surekli suan cinsiyetimizde erkek😊
İki gün önce bende bir rüya gördüm benim bebeklerim ikiz cinsiyetlerini öğrendik biri kız biri erkek. Doktor rüyamda kızı yanlış gördüğünü erkek olduğunu söylüyor ben çok üzülüyordum rüyamda. Sonrada sağlıklı olsunlar üzülme diyordum kendi kendime. Ama kaç gündür etkisindeyim. Uyandığımda kızımla konuştum sakın cinsiyetin değişmesin diye. 😂😂🙈🙈 Burda yazılan cinsiyet değişimlerinden etkilendim sanırım 🙈
Saglikci ben oğlumda yani ilk gebeliğimde gordum Oğlumu cinsiyetini Öğrenmeye gideceğimiz zaman gordum ve doğduğunda aynı ruyamdada gibiydi battaniyesi bile aynıydı 😊 ikinci gebeliğim bunda oğlum olcak diye gordum kızım olcagını öğrendim ve şimdide hep kız Rüyası görüyorum koca gözlü buğday tenli tontiş bişey bakalım doğunca öğlemi olcak 😂
Acaba burdan etkilendigimden mi gordum onuda dusunmuyo degilim
Ben ogrendım. Ilk cocugumu kayb etdım malesef gelısmedı. 10gun falan gecmıstı.ruyamda bır yaslı dede merak etme endıselenme 8ay sonra dıleyın olacak demıstı. Oylede oldu tam 8ay sonra hamıle kaldım kımdı 24hafdasındayım.bebgım kız .ınsAllah ısmını Dılek koymayı dusunuyoruz🙌😍
Yani rüyada. Ne görürsek o geliyor 🙈 aksini söyleyen hiç okumadım çünküü ☺☺