Kızlar 31haftaligim erken dogum yapicam galiba heran yatişim olabilir korkuyrm bebeğim konusunda bisey olurmu acaba😔😔😔yapan varmi bilginiz alabilirmiym😕
31haftalik erken dogum 😔
Tprknesrin ah canım. Bebeyin kilosu kac
Tprknesrin inşallah her şey iyi olur. Gecen burda 32 haftada doguran bi kac ay sonra sağ salim bebişiyle evine çıkan birinin postunu okudum. Allah yardımcın olsun
Shrydn dualarinizi bekliyorum cnm😔
Tprknesrin telaş yapmak size daha çok zarar verir bende 31 haftalığım herhangi bi riskim Yok ama bildiğim kadarıyla 31 haftalık bebekler yaşıyor tabi allah nasip ettiyse sadece biraz küvez de kalıyor zor bi durum ama dua edin sadece allah yardımcınız olsun 🙏
Tprknesrin korkmayın atlatmış bebeğiniz riskli dönemi benim yengem geçen sene 32 haftalık birden suyunun gelmesiyle Doğum yaptı bebeği 1 hafta sadece küvezde kaldı ciğerlerinden o da şimdi maşallahı var kızının. Dua at korkma bebişini de tedirgin etme Allah’ın izniyle hiçbirşey olmayacaktır🙏🏻
Sağolun desteginiz çok iyi geliyor allah razı olsun cnm😔
Tprknesrin neden erken dogum yapicaksin canim? Ciger gelistirici igne vuruldun mu?
Zeliha66 bel ağrısı çok var doktor dedi karnın aşağı inmiş inne verdi geçmese ağrin yatişim yapılacak ciğer geliştirme innesi vurdu nolur nolmaz die 😕
Tprknesrin insallah geçer canim. 25haftalik dogup yasayan bebisler var hakkinizda hayirlisi olsun🙇♀️
Tprknesrin bişeycik olmaz küvezde kalır çıkar canım 30.hafta ve sonrası daha iyi gelişmiş oluyor
32 haftalık Doğum yaptım 3 sene önce kızıma. Kilosuna 2100 diyorlardı 1480 gram doğdu. Düşk Doğum ağırlıklı olarak geldi dünyaya. Sancılarım vardı karnım sürekli sertleşiyordu 2 gün hastanede yattım ciğerleri geliştirici iğne vuruldu ne kadar Doğumu engelleyici ilaç verseler de kızım inatla gelmek istedi 2.gece kanamam başladı sabah acil sezeryana alındı çocuk doktoru eşliğinde benim şansım doktorumun çok tedbirli olmasıydı. Doğum gerçekleştikten sonra kızım iyiydi fakat 4 saat sonra kalbi durdu ve kalp masajı yetmeyerek adrenalinle geri geldi dünyaya. Çok şükür bi hasar kalmadı. Ve solunum cihazına bağlandı 30 günlük küvöz maceramız bitip eve geldiğinde kızım 1900 gramdı sonraki sorunlarda 6 ay hiç bitmedi. Moralini bozmak için değil bu söylediklerim ama doktorunu iyi seç ve sancın varsa hiç kalkmadan yatmanı isterim. Sen içini ferah tut hiç bir zaman yaşayacağımız şeyleri bilemeyiz moralini ne kadar yüksek tutarsan geriye o kadar iyi olur. Sağlıklı Doğum dilerim senin ve bebeğin için Çok geçmiş olsun
Elif-Met çok sgol cnm
Tprknesrin ilk gebeliğim 31+4 de oldu 2030 gr 42 cm dogdu. Sonradan 1800 kadar düştü. Dogmadan önce 2 doz çiğer geliştirici vuruldugumuz için dogdugunda kendi nefes alıyordu. Bu yüzden kontrol amaçlı 1 hafta küvezde kaldı. Emme refleksi gelişmemiş oluyor küvezdeyken burundan besliyorlar. Şimdi 4 yaşında Yaşıtlarından önde giden bi çocuk. 🥰 Riskiniz çok yüksekse zaman kaybetmeden çiger geliştirici olun derim tavsiyem bu olur. Rabbim Hayırlı Kolay Dogum Nasip Etsin 🙏
Hayırlısıyla iyi olacak herşey.. Lütfen pozitif olun, olumlu düşünün.. Bende 26+5 im ve erken Doğum riskim var bebeğimi önce dikişler tutuyor, sonrasını da Allah’a bıraktım.. Sağ sağlim kucağımıza almak nasibimiz olur inşallah...
Tprknesrin. Geçmiş olsun cnm ama erken doğum riskin yoksa sırf karnının aşşağa inmesiyle neden doğum yapasınki yada ben anlayamadım konuyu. Tam
Ruseybe sırt ağrısı bel ağrısı çok yürürken aksiyorm erken dogum tehliken var heran yatisim olabilir ondan
Tprknesrin bugun 31 haftalik oldum bi kac gundur benimde kasiklarima sanci giriyor korkuyorum erken olacak diye sanci olmasi normal mi bu zamanda 🙄