• ÖneriGündem
  • Doğum parası,süt parası, muhtarlıktan çeyrek altın.

Arkadaşlar Doğum yaptıktan sonra PTT sen paranızı almayı unutmayın. Ve gidin Muhtarlığa başvuruda bulunun. Muhtarlık 3. Ay da veriyor. Başvuru yapmanız gerek zaten çok kısa bir işlem. Hamileleri hiç uyarmıyorlar. Benim eltim aldı PTT’den hemde 600-700 e yakın para. Muhtarlıktan da küçük altın. Çalışıyor durumu da iyi arabası da var. Durumu bakmıyorlar hakkımız bizim bu. Doğum parası da raporla veriliyor onun asgari ücreti 7 bin tl aldı.
    Mucizeemm başka posta yorum yaptım bende kimsenin bilgisi yok. Etkinle gidip aldık biz. Başvuru yapmıştık. Hatta ben başta çok gülmüştüm dalga geçiyor diye ama değil. Şimdi sıpa 1 yaşına girecek ben de hamileyim yardımcı olmak istedim bilmeyenler için. Gidip sorabilirsiniz hakkınız var
      Mom72626 muhtarı bende ilk defa duydum.Doğum parasını izin bitince mi aldı ? bende asgari ücretle çalışıyorum da
        Gzddlk canım 2 kere de aldı yarım yarım raporu 2 işlemdi.
          Doğum parasını tek seferde mi aldı 7000 tl yi
          • ds06 bunu yanıtladı.
            Durununannesi80 evet canım doğurduktan sonra git seni yönlendiriyorlar bir tane evrak dolduruyorsun haber bekliyorsun ordan
            Mom72626 muhtarlıktan altın derken bende çalışıyorum diğerlerini duydum ama altını bilemedim 🤷🏻‍♀️
              Gull9186 evet canım gidip söylüyorsunuz yeni Doğum yaptım diye onlarda bir tane birime gönderiyor gidip kağıt yazıp dolduruyorsunuz ama çocuğunuzun kimliğide yanınız da bulunsun
                Gzddlk canım oda 37 ye kadar çalıştı ama unuttum şimdi bu konuda bilgilendirme yaparsam yanlış olur üzerinden 10 ay geçti 🙄