Taha sizden de bekliyorum tabikiii.. belki fikirlerimi degisticek kadar begenirim..ama bunlar icinde de fikrinizi alayim
Rknvlkn en cok icime sinen..ama anlami gül demek olmasaydi gülen yuz olsaydi keske :)) gerci ben ilk duydugumda oyle anladim direk aklima gülen sima geldi..
    Semuss siz ne koydunuz ? Bende cevremde ollmasa umay koyacaktim.gülce de var ama artik uzak onlar :) o kadar dusunemem..gökce gulce kadar guzel gelmiyor ama turk isimlerini seviyorum
      Benimde nasip olırsa kızım olacak babasıyla birlikte
      Zümra olsun diyoruz
        Elwing6 cinsiyetimiz daha belli değil ama Asya veya Serra düşünüyoruz kız olursa öykü ismide çok hoşuma gidiyor ama oda var malesf 🤭
          Taha ben sanirim icinde e harfi olan isimleri cok begeniyorum..hep tercihim oyleydi..ekin eylem emek.. gokce ilke hep bu tarz :)
          • Taha bunu yanıtladı.
          • Taha bunu beğendi.
            23Zumra ilke de cok agir gibi geliyor hosumada gidiyor ama direk cocuga sorumluluk yuklemek gibi:)
              Elwing6 iki isim koymakta kararsızım okul zamanında falan zor olur diye tek olsa daha iyi gibi geliyor . İki isim koyarsa Serranaz ama tek koycak gibiyiz 🤷🏻‍♀️😂
                32. Haftadayım başından beri Aişe Vera diye düşündük :) bu 3 ismide hiç düşünmemiştim ama gülce daha hoş bence
                  Elwing6
                  Hissettiğiniz ismi kurun ve şunu unutmayalım o isimler evlatlarımız üzerinde etkili olacak
                  Muvahhide yaa vera aklimi cok çeldi soylenisini cok seviyorum ama anlam olarak dini icerikli bir isim istemedim herkesin kendi dusuncesi tabiki ama isim cok güzel ❤ veraaa nazimin verasi.. 🤗 gülceninde siiri var..gülce gulen yuz gibi dusunuyorum hep gül kismi aklima gelmedi o yuzden koyacagim.sanirm yoksa güllü isimleri sevmezdim 🙈🙊